Tag Archives: Set Berpuasa Shaklee

7 Tips Ajar Anak Kecil Berpuasa Kali Pertama

7 TIPS AJAR ANAK KECIL BERPUASA KALI PERTAMA   7 Tips Ajar Anak Kecil Berpuasa Kali Pertama.  Mencabar bukan?  Ye lah sebagai ibu bapa kita diberi tanggungjawab yang besar dalam mendidik dan membimbing anak kita.  Antara cabarannya ialah mengajar anak kecil untuk berpuasa pada kali pertama.  Mesti bermacam-macam karenah yang berlaku.    Saya pun teringat… Read More »

6 Masalah Sering Terjadi Semasa Berpuasa

6 MASALAH SERING TERJADI SEMASA BERPUASA   Kali ini akak hendak kongsikan kepada semua tentang 6 Masalah Sering Terjadi Semasa Berpuasa.  Dalam menjalani ibadah puasa yang mana kita perlu menahan lapar dan dahaga semestinya menguji ketahanan mental dan fizikal serta aktiviti harian kita.   Waktu kita berpuasa yang mana bukan rutin harian kita ada sesetengah mereka… Read More »

Promosi Shaklee Mei 2018

PROMOSI SHAKLEE MEI 2018   Ya, Promosi Shaklee kembali lagi.  Setiap bulan ada sahaja promosi yang hebat ditawarkan.  Jom kita tengok apa yang Shaklee tawarkan bulan Mei 2018 ini.  Bagi akak bulan ni wajib rembat cepat-cepat.  Apa taknya.  Tawaran yang ditawarkan ni sesuai untuk Bulan Ramadhan yang akan datang untuk memastikan kita lebih bertenaga sepanjang… Read More »

Set Berpuasa Shaklee Bertenaga

SET BERPUASA SHAKLEE BERTENAGA   Assalammualaikum dan salam sejahtera.  Tidak lama lagi kita akan berpuasa.  Dah bersedia dari segi fizikal dan mental?  Yang mana belum ganti puasa tu dah boleh ganti daripada sekarang.  Jika tak mampu berterusan anda boleh selang-selang hari.   Baiklah, kali ini saya ingin kongsikan kepada pembaca mengenai set berpuasa. Kenapa saya… Read More »