Bisnes Mobile Home Spa TWB

By | August 10, 2018

BISNES MOBILE HOME SPA TWB

 

Bisnes Mobile Home Spa TWB.  Kali ini akak nak cerita secara ringkas mengenai bisnes mobile home spa TWB.  Mungkin ada yang masih tertanya-tanya apa sebenarnya mobile home spa TWB ini.  Ada juga yang tertanya-tanya apa TWB ini sebenarnya.

BISNES MOBILE HOME SPA TWB

Maksud TWB adalah The Walking Beauty.

1) Project Spa TANPA KEDAI

2) Menggunakan 100% produk Shaklee sahaja.

3) Projek untuk membantu kaum Wanita berdikari dan ada teknik cari duit instant!

 

KISAH AIN OWNER SPA JOIN TWB

Baiklah.  Di sini akak nak kupas mengenai kisah Ain yang merupakan seorang pemilik spa.  Beliau telah pun mempunyai spa sendiri di mana spa yang kita ketahui adalah sebuah kedai yang menjalankan perkhidmatan.  Kita mesti membayangkan jika seseorang yang telah memiliki spa sendiri wajib mempunyai pendapatan adalah lumayan bukan.   Jom kita susuri kisah Ain selanjutnya.

 

PERBUALAN KISAH AIN

 

Assalamualaikum semua… hai 🤗
Saya ain dari terengganu..
Umur 26 tahun
Sedang berpantang anak ke 2.

Ain belajar dalam bidang pereka gaya rambut di ikbn tahun 2010.

2011 kerja kat salon vip terengganu

2012 ain buka salon and spa sendiri sehingga sekarang. InsyaAllah kedai ke 2 lepas habis pantang nanti.

Ain dah buka spa 6 tahun. Kelas yang berkaitan dengan spa memang ain akan join.. free ke.. berbayar ke. Memang ain akan join.. ain memang suka sangat ilmu-ilmu ni.

Kenapa ain dah buka kedai 6 tahun tapi ain tetap join twb?

Sebabnya sebelum ni ain takde mentor yg serius. ain takde group support… banyak kursus spa yg ain dah join.. dan ain masih lagi belajar dalam bidang medispa anjuran ecer uitm skill.

Balik dari MMM dr azizan ain tak boleh tidur.. ain kena fokus.. ain kena ada mentor.. ain kena ubah cara 6 tahun berniaga tu yang hanya sekadar kedai spa dan tunggu orang datang.. kena ubah..!! Ain cari pasal mobile spa.. banyak sangat kat google naik TWB.. ain cari ape itu twb. Memang tak boleh tidur malam tu cari-cari sampai la jumpe pengasas twb Mas.. pukul 2 pagi ain whats aap mas.. pagi tu mas call.. terus bayar kelas rm99 bulan april.

Dalam kelas lagi sekali ain tak boleh tidur.. tiap malam selidik pasal mobile spa twb.. last2 tak tahan sangat terus join ahli dan training bulan mei😉 mase tu tengah sarat mengandung tau dah 8 bulan.

Twb ain boleh bantu orang kenal apa itu spa.. apa itu mobile spa.. dan bagaimana nak uruskan mobile spa.

Dalam twb ain dapat:

1.bantu orang join buat duit dengan modal yang sangat-sangat  tak msuk akal dan sekali barang-barang spa terus.
2. Ain ada mentor yang hebat.. 24 jam boleh tanye apa-apa..
3. Ain ada group yang boleh kongsi segala pasal spa
4. Yang paling best result dia memang power

Sekarang ni ramai org tak de masa nak ke spa.. orang lagi suke kite ke tempat dia.. dah la jimat mase.. anak-anak tak payah tinggal kat orangg.. dah la selesa kite datang rumah dia.. mmg sangat-sangat mudah mobile spa nie..
Kalau la ain kenal twb awal-awal.. ain xbuke kedai.. baik buat mobile spa je.. modal rendah.. nak buke kedai modal 30k tau…😰

Untung korang jumpa dengan twb.

Masa ni 6 tahun kot ain duk bayar kedai.. duk tunggu jee orang datang kedai.. tapi hasil cukup-cukup makan.  Hasil daripada kedai 4k ke 5k sebulan.  Tapi kos pekerja.. sewa kedai.. memang cukup-cukup makan je la.  Ni join twb..dalam pantang.. tak gerak ke mane pon.. tapi masuk sebab penjuru income dalam twb ada 5 kan.

 

 

MOBILE HOME SPA TWB

Apa yang ada dalam kursus mobile home spa TWB ini?

Dalam TWB, kita offer 5 courses

– Facial Relaxing Treatment.  Kita gunakan Youth Shaklee Skincare.
– Body Scrub
– Sauna
– Mandian Aura Susu
– Foot Spa/ Hand Spa

+ satu module bagaimana anda boleh jalankan terus perniagaan spa anda selepas tamat latihan.

 

bisnes mobile home spa twb

 

 

APA YANG ANDA BOLEH BUAT DENGAN MOBILE HOME SPA TWB INI

 1- Anda boleh buat servis mobile home spa.  Pilihan di tangan pelanggan anda sama ada spa di rumah sendiri atau di tempat anda.

2- Untung runcit jual barangan Shaklee.

– dlm support group, kita ajar anda ilmu nutrisi, dan dengan ilmu itu, anda boleh nasihatkan pelanggan anda di samping berkongsi kebaikan barangan Shaklee.

 3- Bonus Shaklee (yang ini besar tau 😎)

4- RAHSIA

5- RAHSIA

6- Pendapat 4 & 5 adalah rahsia projek

Kalau anda memang sedang cari bisnes terbaik tak kira sebagai side income or main income, trust me, this is the right bisnes. TWB mobile spa. Its a service business. Dah dapat pulangan modal dalam 1-2 bulan pun produk boleh guna dalam 2 bulan lagi. Tak payah nak buka kedai tunggu customers datang. Kita yang set sendiri appointment dengan customer ikut masa kita yg dipersetujui bersama.

Segala kos dan modal kedai RM30K macam Ain cakap tadi semua tak ada di TWB.
Yang kita ada adalah support group yang sangat kuat yang tak ada di mana2 kedai spa atau kursus spa kat luar sana.

You are not alone!
kos yang murah, tinggal angkut beg spa terus ke rumah customer.

mudah sangat nak jalankan mobile spa ni, sebab kita yang manage masa. Kata tauke spa kan😀

 

Macam mana anda rasa setelah membaca kisah dan pandangan Ain mengenai bisnes mobile home spa TWB ini?  Adakah anda rasa berminat dan ingin menikmati pendapatan yang lumayan.  Jadi jangan tunggu lagi.

 

BAGAIMANA UNTUK SERTAI KURSUS SPA TERMURAH DI BAWAH TWB

  • Buat pembayaran sebanyak RM1,999 sahaja
  • Ahli TWB akan membuat registration sebagai ahli Shaklee
  • Terima beauty produk + Alatan Spa + Trial Kit + Sijil
  • Training Spa
  • Officially menjadi ahli Shaklee dan TWB

Apa tunggu lagi. Jom join Kursus Spa Termurah di bawah TWB.

Whatapp saya sekarang di 0193766967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *