Mobile Home Spa TWB Pilihan Anda

By | August 8, 2018

MOBILE HOME SPA TWB PILIHAN ANDA

Mobile Home Spa TWB Pilihan Anda.  Hai anda di sana.  Di sini saya ingin memperkenalkan apa itu mobile home spa.  Spa pun ada ada jenis ke?  Ya. Tapi di sini saya ingin tekankan apa itu mobile home spa.

APA ITU MOBILE HOME SPA:-

Projek The Walking Beauty(TWB) ini adalah:

1) Project Spa TANPA KEDAI

2) Menggunakan 100% product Shaklee sahaja

3) Projek untuk membantu kaum Wanita berdikari dan ada teknik cari duit instant!

 

 

ANTARA KEISTIMEWAAN TWB

 

1) Kita punyai PROVEN PRODUCTS

 

Shaklee telah membuat kajian selama 8 tahun untuk produk Youth ini.  Haa lamakan.  Bukan main buat suka hati sahaja sebaliknya membuat kajian saintifik selama 8 tahun.  Ramuan Youth Shaklee Skincare ini 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

2) Mempunyai PROVEN MENTOR yang akan ajar anda daripada A to Z

 

Jika anda joint group saya.  Kami akan masukkan anda bersama ahli yang lain di mana kami akan ajar anda dari mula sehingga habis macam mana nak mulakan bisnes SPA ini.  Jangan risau.  Anda tidak kami biarkan terkontang-kanting.

 

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

3) PROVEN SYSTEM

  •  dari sistem inilah, TWB boleh beri anda pendapatan dari 5 penjuru!

 

4) kita punyai SUPPORT GROUP yang sangat happening & helpful

Baiklah, demi menjaga kebajikan ahli, kami mengadakan support group.  Di dalam group ini kita akan bincang dan berkongsi masalah, cara berniaga dan bermacam-macam lagi.  Strategi juga turut dikongsi bersama.

 

5) PROVEN RESULT

 

Result bagi mereka yang telah buat mobile home spa ini adalah memberangsangkan.  Orang kata, kalau usaha lebih, maka lebihlah dapatnya.  Kalau usaha sikit maka, sikitlah dapatnya.  Tapi yang pasti mobile home spa ini pasti memberi pulangan yang lumayan kepada anda.  Jangan lepaskan peluang ini ya.  Ada ibu tunggal yang dalam kesempitan yang sangat memerlukan duit. Tetapi lepas join TWB saving beliau sampai 5 angka. Saving sahaja, tak termasuk belanja bulan-bulan. Anda boleh baca cerita beliau di bawah.

 

 

Nak share dgn korang ni. Cite sedih juga masa mula2 nak join twb kan actually time tu baru jer resign. Sbln tak kerja. Duit masa tu ade 1k jer dlm acc sbb byr hutang. Pastu kan jumpa blog mas, whtsap mas nk tnya pasal mobile spa. Pastu dia suh dtg umah dia. Terus p tak pikir apa dah. Ada satu ayat mas ckp, dia akan buat apa saja utk join twb. Kalau kena pinjam duit dgn orang pun dia akan pinjam nak join twb punya pasal sbb dia kata dia tau apa yg twb boleh bagi dan twb ni ade masa depan.

Balik dari rumah mas tu, tak bleh tido sbb pikir dlm acc ade 1k jer. Nak join twb masa tu 999. Klu labur kat 999 tu dlm acc cuma akan tinggal singgit jer😭

Pastu whtsap mas tanya dlm 999 tu dpt ape, sbb nak kena kira ROI brapa dan bila boleh dpt blk. Dlm keadaan tak kerja tau masa tu 999 tu utk mkn minum minyak keta modal utk cari keje semua.

Nak minta kat ayah n makcik malu. Sebab nanti depa tau yang saya tengah susah time tu. Nanti dah susahkan depa pula. Tu yg kena fikir pnjang. Entahlah myb jenis segan nak minta dgn org.😩

Seterusnya…

Pastu istikharah doa minta klu btol join twb ni rezeki permudahkan sbb nak bagi mkn anak2😔. Seminggu lps tu klu tk silap la saya whtsap mas minta no acc nk transfer 999 nk join twb. Pejam mata transfer. Masa nak transfer tu niat nak kumpul blk kurang2 ada simpanan dalam bank 10k sebelum 15/12/2018 mean sebelum thn 2019.

Dah habis training semua, mas kata cari 5 org praktis dulu nak bagi mahir n nak ingt step. Caj murah2 dah. Tapi tular baru nak mula kan, segan malu semua ada. Sebab org tk kenal kita. 1st skali try kat muka makcik. Ingt nak buat free jer tp dia bg 50time tu, mcm dia tau tgh tkde duit😂 mulut ckp tkyah lar, tapi tangan ambil duit tu😜

Lps sebuln dah dpt blk modal. Time tu tk sngka boleh dpt. Pelan2 planning itu ini beli steamer segalas pekakas yg nak guna. Dalam masa yg sama g belajar mengurut blk, amik course yg murah2. sebab dh lama tk urut org kan tkut terlupa step.

Alhamdulillah skrang dah ok. Stabil skit dari awal2 masa nk join twb. Ada bulan brapa tah tak ingat, bln tu lnsung tkde permintaan. Pastu call mas g jmpa dia tanya tips. Bulan tu down la balik, lps jumpa mas tu Ahamdulillah nampk jalan blk cmne nak run busines spa ni😬

Cuma tu lar belum ade rezeki utk anak spa n jual shaklee laju2 cam korang dpt bonus lebat2. Doakan saya yer utk tak malu buka mulut share offline pasal shaklee. Nak bonus jugaaaa

 

Sekarang…

      Sekarang saya dah bebas hutang kecuali hutang mara. Kete pun dah habis byr pakai duit spa jer. Sebab sy mmg tkde income lain kecuali buat spa ni jer. Pastu tu kan tiap2 bulan reward diri sendiri supaya lebih berkeja keras cari duit. Atleast hargai diri sndiri. Mas kata klu kita byk duit tak bother pun kita tkde laki. Menusukkkk!!😂

Struggle yakmat sebenarnya. Kadang2 tgh malam menangis sensorang sbb tak larat mcm nak mati rase😝 tkde sape pun tau susah kita. Orang tau mengata jer. Tapi tak kesahlah B-complex kan ade, agak2 nak stress telan lebih skit🤣🤣🤣

Tu jer lar nak kongsi dgn korang.

Sekian monolog iris tgh mlm ni🤣🤣🤣

 

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

mobile home spa twb pilihan anda

 

 

 

MAKLUMAN!!

KAMI MENCARI EJEN BAGI SELURUH MALAYSIA 

BERMINAT?  

SILA WHATS APP SAYA SEGERA

019-3766967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *