Kursus Spa The Walking Beauty 2018 Projek Buat Duit

By | August 3, 2018

KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 PROJEK BUAT DUIT

 

Hai bersua lagi kita di sini.  Kursus Spa The Walking Beauty 2018 Projek Buat Duit.  Good news dari our Team, The Walking Beauty (TWB).  Sebelum  itu akak nak cerita lebih lanjut tentang Kursus spa TWB ini, akak ingin perkenalkan founder TWB iaitu Puan Ainul Shahrazad.  Beliau merupakan seorang yang sangat bersemangat dan berkeyakinan.

Akak memang kagum dengan semangat beliau dan tidak putus-putus memberi semangat kepada kami ahli-ahli TWB dalam support group secara online dan juga offline.

 

KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018 PROJEK BUAT DUIT

Baiklah, dalam Projek TWB ini menawarkan Pakej KURSUS SPA TERMURAH mulai bulan April 2018 sehingga diberitahu jika ada perubahan pada harga pakej.  Kurus ini adalah KURSUS SPA BERSIJIL.

Kursus Spa Termurah menawarkan pakej kursus untuk ilmu Home dan Mobile Spa. Home dan Mobile Spa sekarang sudah menjadi fenomena dan trend masa kini untuk wanita-wanita menambahkan pendapatan terutama SURIRUMAH dan PELAJAR-PELAJAR yang memerlukan SIDE INCOME atau pendapatan sampingan.  Maklum sajalah sekarang ini, jika inginkan perbelanjaan lebih jadi kita pun perlu mencari pendapatan lebih.

Surirumah yang tidak bekerja dan sedang tercari-cari kerja yang tidak memerlukan banyak masa untuk tinggal anak dan anda tidak mahu harapkan duit suami semata-mata dan juga untuk menambahkan pendapatan keluarga.  Kursus ini sangat sesuai untuk anda.

Selain surirumah, Kursus ini jugak sesuai dengan pelajar-pelajar serta wanita yang bekerja sedang tercari-cari SIDE INCOME atau pendapatan sampingan.

Kursus Spa Termurah ini adalah projek SPA TANPA KEDAI dan ia adalah satu perniagaan yang MUDAH, SIMPLE DAN FUN tetapi mampu memberi pulangan yang sangat luar biasa.

Melalui Kursus Spa Termurah peserta akan diajar bagaimana menjana pendapatan agar hari-hari duit masuk dan berpeluang mendapat Recurring Income melalui agen-agen Spa yang dilahirkan di bawah Spa mereka sendiri.

 

ANDA RISAU BETUL KE BISNES INI?

TWB sudah 3 tahun ditubuhkan.  Jadi, anda tidak perlu rasa ragu-ragu untuk sertai kami.  Jangan sampai harga naik baru anda nak join. Menyesal tak sudah nanti. Harga yang kami tawarkan tak seperti spa-spa di luar ada yang harga sampai RM5,000.

Kenapa akak cakap Kursus Spa Termurah kerana dengan harga yang rendah anda dapat belajar ilmu, dapat alatan spa dan juga dapat produk spa yang berkualiti sangat superb dan juga natural.

Selain itu, peserta-peserta yang sudah pergi ke training akan mendapat sijil dan boleh terus memulakan bisnes home dan mobile spa kerana Pakej Kursus Spa Termurah sudah menyediakan semua alatan dan produk untuk menjalankan bisnes home dan mobile spa. Menarik bukan!! Tak perlu nak fikir dan cari barang-barang keperluan untuk memulakan bisnes.  Sebab apa?  Sebab dengan pakej yang kami tawarkan itu amatlah berbaloi.

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

 

Dalam Kursus Spa Termurah, peserta akan dapat seperti di bawah : –

Belajar 5+1 course

  • Relaxing Facial
  • Body Scrub
  • Aura BathHands & Foot Spa
  • Sauna
  • + how to setup home & mobile spa

Barang dan peralatan yang termasuk dalam Kurus Spa Termurah adalah

  • Youth skincare complete set
  • Scrub
  • Masker
  • Produk kecantikan
  • Steamer
  • Ion massage

Bonus yang anda dapat

  • Manual / Modul lengkap setiap kursus rawatan
  • Support group
  • Lifetime coaching
  • Beauty product lengkap
  • Basic tools
  • Income 5 penjuru

Apa yang paling menarik pakej ini berbanding pakej-pakej TWB tawarkan sebelum ini adalah produk yang digunakan sangat berkualiti dan klinikal proven. Produk skincare yang digunakan adalah YOUTH SKINCARE. Kami tidak mengggunakan produk yang timbang kati.  Kami akan pastikan pelanggan mendapat hasil yang memuaskan.

Akak akan kongsikan kenapa kami menggunakan Youth Skincare sebagai produk kami untuk Spa.

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek but duit

 

 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Youth Shaklee skincare adalah produk terbaru syarikat terkemuka Shaklee. Ianya dihasilkan setelah 8 tahun melalui penyelidikan oleh scientist shaklee. Kalau nak tahu, kebanyakan brand skincare even yang super mahal kat pasaran kita hanya ada 1 je bahan aktif, contohnya seperti Pitera. Tapi Youth Skincare ada 5 bahan aktiif daripada sumber botani yang kita panggil Youth Complex.

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

Manfaat Youth Skincare

  • 100% organic
  • 100% vegan (berasaskan tumbuhan 100%)
  • Di uji oleh pakar dermatologi dan pakar oftamologi
  • Di jamin bebas dari 1500 bahan kima yang berbahaya yang biasa digunakan dalam produk kosmetik

KESAN YOUTH SKINCARE KEPADA PENGGUNA

Testimoni di bawah adalah di antara orang pertama Shaklee jemput untuk merasai sendiri produk kosmetik Youth Skincare sebelum pelancarannya di Malaysia.

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

 

kursus spa the walkingbeauty 2018 projek buat duit

 

 

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER RETAIL PRICE 206.38

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

PERFECTONING SKIN TONER RETAIL PRICE RM212.00

 

 

harga youth skincare shaklee individu

AGE DEFENCE MOISTURIZER RETAIL PRICE RM218.83

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

YOUTH ACTIVATING SERUM RETAIL PRICE RM437.25

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM RETAIL PRICE RM265.00

 

 

kursus spa the walking beauty 2018 projek buat duit

RADIANCE C+E RETAIL PRICE RM437.25

 

 

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang Youth Skincare boleh klick link di bawah :

Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018

Ramuan Youth Skincare Untuk Kulit Lebih Sihat

Harga Youth Shaklee Youth Starter Set

 

BAGAIMANA UNTUK SERTAI KURSUS SPA TERMURAH DI BAWAH TWB

  • Buat pembayaran sebanyak RM1,999 sahaja
  • Ahli TWB akan membuat registration sebagai ahli Shaklee
  • Terima beauty produk + Alatan Spa + Trial Kit + Sijil
  • Training Spa
  • Officially menjadi ahli Shaklee dan TWB

Apa tunggu lagi. Jom join Kursus Spa Termurah di bawah TWB.

 

MAKLUMAN!!

KAMI MENCARI EJEN BAGI SELURUH MALAYSIA 

BERMINAT?  

 

SILA WHATS APP SAYA SEGERA

 

kursus spa the walkin beauty 2018 projek buat duit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *