Kursus Spa Termurah Malaysia Menjana Duit Hari-Hari

By | July 31, 2018

KURSUS SPA TERMURAH MALAYSIA MENJANA DUIT HARI-HARI

Kursus Spa Termurah Malaysia Menjana Duit Hari-Hari.  Saya rasa ramai yang teruja mengenai tajuk ini.  Mana tidaknya bila baca menjana duit hari-hari.  Apa yang menyebabkan seseorang itu boleh jana d uit hari-hari?  Saya akan kongsikan pendapatan yang lumayan yang boleh anda perolehi jika anda menghadiri kursus spa anjuran kami.

KURSUS SPA TERMURAH MALAYSIA MENJANA DUIT HARI-HARI

Kursus Spa Termurah?  Ya, kursus spa.  Kursus ini kami namakan The Walking Beaty (TWB).  Saya akan ceritakan lebih detail mengenai TWB ini.  Jadi pastikan anda baca lebih lanjut dan satu-persatu.  Saya anda pasti berminat dengan TWB ini.

 

THE WALKING BEAUTY (TWB)

 

kursus spa termurah malaysia menjana duit hari-hari

APAKAH TWB?

The Walking Beauty (TWB
) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu semua wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai).  Secara amnya tidaklah ditujukan khas kepada sesiapa. Namun, mereka yang ingin merebut peluang membuat duit hari-hari sama ada ingin membuat secara sampingan atau pun secara serius.

 

KENAPA BISNES SPA?

Kenapa ya?  Bisnes servis SPA sekarang sangat popular dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.  Permintaan ini tidak tertumpu kepada golongan wanita bekerja sahaja.  Malah semua wanita mampu untuk mendapatkan servis spa.  Kita sedia maklum jika namanya spa ianya adalah tempat yang boleh merehatkan badan dan minda di samping perhidmatan yang diberikan.

Spa menjadi tumpuan kepada mereka yang bekerja setelah merasakan diri perlu rehat dan letih bekerja.  Namun ianya bukan pengkhususan hanya untuk mereka yang penat dan letih.  Tetapi kepada mereka yang menjaga kecantikan juga.

Tahukah anda, servis SPA sangat membantu untuk hilangkan tekanan dan membangkitkan mood kepada wanita.   Selepas perkhidmatan yang diberikan, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kepada kami kerana perkhidmatan yang diterima.

Jadi, sebab itulah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.


SIAPA YANG PATUT JOIN TWB?

 

WANITA:-

✅ yang teringin hendak buat bisnes tetapi tidak tahu bisnes apa yang hendak dibuat.
surirumah yang hendak buat pendapatan dari rumah.
masih bekerja tetapi nak tambah pendapatan secara part time.
graduan yang masih menganggur.
pelajar kolej dan universiti yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ yang minat untuk buat bisnes SPA tetapi tiada modal besar hendak buka kedai.
✅ mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.

Jika anda ada ciri-ciri di atas, andalah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari!

 

8 KEISTIMEWAAN KURSUS SPA TERMURAH TWB

 

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI!

Dengan TWB, kami akan ajar anda langkah-langkah macam mana hendak memulakan Mobile SPA dengan jenama anda sendiri.  Kami juga akan tunjuk bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

Jadi anda adalah BOSS kepada bisnes anda sendiri.


2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Anda mesti risaukan sebab hendak buka SPA bukannya murah.  Ye la.  Cuba lihat SPA sedia ada.  Segala peralatan dan perhiasan untuk nampak mewah dan selesa perlu disediakan.  Mesti banyak modal beratus ribu perlu disediakan.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab itulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!  Maka bersesuaianlah dengan tajuk artikel ini kursus SPA termurah.

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah anda.

 

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA!

Sesetengah kursus SPA di luar sana hanya menunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai.  Adakalanya ianya mengambil masa berhari-hari untuk memenuhi pakej bayaran kursus.

Tapi di TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.

Sambil anda belajar, anda terus praktikkan.  InsyaAllah lagi senang faham.

Sebab itu walaupun hanya 1 hari training, terbukti beautician TWB terus boleh buat bisnes SPA selepas tamat training dan boleh buat duit setiap hari.  Hebat bukan?

 

4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

TWB mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia.  Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan. 

Jadi walau di mana saja anda berada, tiada masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya beritahu kami lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.

 

5. PRODUK SPA SHAKLEE BERTARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN!

Anda pernah pergi ke SPA?  Mesti anda tahu ada sesetengah SPA menggunakan produk yang kita sendiri tidak pernah dengar jenama produk mereka.  Ada kalanya mereka menggunakan atas nama atau jenama sendiri.

Saya sendiri ada pengalaman sedemikian rupa.  Tidak pernah pula dengar jenama produk daripada SPA berkenaan dan kemudian akibatnya saya kena tanggung.  Habis kulit muka saya rosak teruk dan naik jerawat.  Gatal, kulit menjadi kemerahan, bengkak.  Makanya selepas itu jadi terawal dan terakhirlah saya mencuba di spa berkenaan.

Sanggup ke kita nak pertaruhkan kesihatan diri kita dan customer kita dengan gunakan produk yang kita sendiri pun tidak tahu tahap keselamatan kepada pengguna?

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEEKami gunakan Youth Shaklee Skincare.  

Kenapa SHAKLEE?

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu.

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.

 

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan servis SPA, tapi tiada support group selepas kursus berakhir.

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online & Offline) kepada anda selepas training.

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok kan? Semuanya sentiasa bersemangat membantu sesama ahli kumpulan.

 

7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB 

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiridi seluruh negara! Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!

 

BAGAIMANA NAK JOIN TWB?

Pengambilan BEAUTICIAN TWB sentiasa terbuka!

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999. 

Apa yang anda dapat dengan pelaburan ini?

kursus spa termurah malaysia menjana duit hari-hari

 

Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!
✅ 1) Facial Relaxing Treatment
✅ 2) Body Scrub
✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup & Running Home & Mobile SPA

Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu & skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM1999 sahaja!

 

kursus spa termurah malaysia menjana duit hari-hari

 

Jika anda setuju untuk menyertai TWB, senarai item di bawah ini juga adalah milik anda.  Antaranya ialah:-

👍1) Sijil Penyertaan TWB
👍2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)
👍3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
👍4) Bag SPA yang comel
👍5) Steamer
👍6) Ion Massage
👍7) Trial Kit Spa
👍8) Manual Training Lengkap
👍9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
👍10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
👍11) Career Development Plan in Spa Industry
👍12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

 

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat!

Ada beautician yang dalam masa 1 hingga 2 bulan saja dah boleh balik modal tu.

Jom kita tengok gambar sebahagian Beautician TWB semasa menjalani training praktikal.

 

 

TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Habis latihan,  anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain.
Dalam group ini, kita akan saling belajar dan beri sokongan sesama kita walaupun hanya secara online.  Kita akan kongsikan banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB.
Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.
Jom tengok testimoni TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kursus spa termurah malaysia menaja duit hari-hari

 

 

Adakah anda dah bersedia membuat pelaburan RM1999

dalam

Kursus Spa Termurah Menjana Duit Hari-Hari?  

 

 

kursus spa termurah malaysia menaja duit hari-hari

 

Jadi macam mana? 

Berminat untuk jalani kursus SPA termurah ini?

Whats app SEGERA DENGAN SAYA 

019-3766967

019-3766967

 

2 thoughts on “Kursus Spa Termurah Malaysia Menjana Duit Hari-Hari

  1. Pingback: Mobile Home Spa TWB Pilihan Anda ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Bisnes Mobile Home Spa TWB ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *