Kursus Spa Kecantikan TWB 2018

By | July 31, 2018

KURSUS SPA KECANTIKAN TWB 2018

 

Kursus Spa Kecantikan TWB 2018.  Pada masa ini jika kita mencari di google mengenai kursus spa sudah tentu banyak carian yang kita dapat.  Kemudian terpulang kepada kita kursus mana yang kita minat untuk hadiri.  Tapi yang pastinya, mesti kita pilih kursus yang memberi pulangan dan modal yang cepat dan besar bukan.  Selain itu mesti kita fikir mengenai modal dan bajet yang bersesuai dengan kita.

 

Di sini apa kata saya cadangkan anda memilih Kursus Spa Kecantikan TWB 2018 ini.  Apa kata anda bandingkan kursus spa kecantikan TWB dengan kursus yang lain di pasaran.

KURSUS SPA KECANTIKAN TWB 2018

Kursus Spa Kecantikan TWB 2018?  Ya, kursus spa.  Kursus ini kami namakan (TWB).  Saya akan ceritakan lebih lanjut mengenai TWB ini.  Jadi pastikan anda baca lebih lanjut dan satu-persatu.  Saya pasti anda mesti berminat dengan TWB ini.  Mana tidaknya.  Ianya memberi jaminan untuk anda yang mencari pendapatan sampingan.  Malah ada di antara mereka telah menjadikan ianya punca pendapatan utama.  Jom susuri cerita selanjutnya.

 

THE WALKING BEAUTY (TWB)

 

kursus spa kecantikan twb 2018

APAKAH TWB?

Tadi di atas saya ada beritahu anda mengenai TWB.  Mesti hendak tahu kan apa itu TWB?  The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu semua wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai). 

 

Secara amnya tidaklah ditujukan khas kepada sesiapa.  Namun, kami beri peluang kepada mereka yang ingin mempunyai pendapatan sampingan.  Tidak kira yang mempunyai kerja tetap atau pun tidak mempunyai pekerjaaan tetap.  Jadi apa tunggu lagi.  Wajib rebut peluang ini.

 

KENAPA BISNES SPA?

 

Kenapa ya?  Bisnes SPA sekarang sangat popular dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.  Permintaan ini tidak tertumpu kepada golongan wanita bekerja sahaja, malah semua wanita mampu untuk mendapatkan servis spa.  Kita sedia maklum jika namanya spa ianya adalah tempat yang boleh merehatkan badan dan minda di samping perhidmatan yang diberikan.

 

Spa menjadi tumpuan kepada mereka yang bekerja setelah merasakan diri perlu rehat dan letih bekerja.  Namun ianya bukan pengkhususan hanya untuk mereka yang penat dan letih.  Tetapi kepada mereka yang menjaga kecantikan juga.

 

Tahukah anda, servis SPA sangat membantu untuk hilangkan tekanan dan membangkitkan mood kepada wanita.   Selepas perkhidmatan yang diberikan, kepuasan pelanggan adalah keutamaan kepada kami kerana perkhidmatan yang diterima.

 

Jadi, sebab itulah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.

 


SIAPA YANG PATUT REBUT PELUANG?

Baiklah.  Kursus spa kecantikan ini kami fokuskan kepada anda wanita di luar sana.  Tidak kira anda wanita bekerjaya atau pun tidak.

 

WANITA:-

✅ yang teringin hendak buat bisnes tetapi tidak tahu bisnes apa yang hendak dibuat.

✅ anda sebagai surirumah yang hendak buat pendapatan dari rumah.
masih bekerja tetapi memerlukan endapatan tamabahan dan dibuat secara part time.
graduan yang masih menganggur.
pelajar kolej dan universiti yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ yang minat untuk buat bisnes SPA tetapi tiada modal besar hendak buka kedai.
✅ mempunyai impian untuk membuka SPA sendiri.
pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.  Jom BACA CERITA ini bagaimana seorang pengusaha pusat SPA turut joint TWB kami.

 

 

Jika anda mempunya ciri-ciri di atas,

andalah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari!

 

KEISTIMEWAAN KURSUS SPA KECANTIKAN TERMURAH TWB

 

1. MEMPUNYAI SPA DENGAN JENAMA SENDIRI

Di TWB, selepas anda menghadiri kursus spa kecantikan dengan kami, kami akan ajar anda langkah-langkah bagaimana hendak memulakan Mobile SPA dengan jenama anda sendiri.  Kami juga akan tunjuk bagaimana untuk anda mengembangkan bisnes anda.

Jadi anda adalah BOSS kepada bisnes anda sendiri.


2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERMURAH DI PASARAN

Bila sebut nak buka spa, anda mesti risaukan sebab hendak buka SPA bukannya murah.  Ye la.  Cuba lihat SPA sedia ada.  Segala peralatan dan perhiasan untuk nampak mewah dan selesa perlu disediakan.  Mesti banyak modal beratus ribu perlu disediakan.

 

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak tampung kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos pemasaran, dan banyak lagi.

 

Sebab itulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat PIINJAMAN!  Maka bersesuaianlah dengan tajuk artikel ini kursus SPA kecantikan termurah.

 

Selepas kursus yang anda jalani dengan kami, anda terus dapat semua ilmu, peralatan dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah anda sendiri.

 

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA

Nak tahu,  kursus spa di luar sana ada sesetengahnya hanya menunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai.  Adakalanya ianya mengambil masa berhari-hari untuk memenuhi pakej bayaran kursus.

 

Tapi di TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.

 

Sambil anda belajar, anda terus praktikkan.  InsyaAllah lagi senang faham.

 

Sebab itu walaupun hanya 1 hari anda menjalani kursus, terbukti beautician TWB terus boleh buat bisnes SPA selepas tamat kursus dan boleh buat duit setiap hari hasil daripada menjalani kursus spa kecantikan bersama kami.  Hebat bukan?

 

4. KURSUS DI LOKASI PILIHAN ANDA

TWB mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia.  Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan. 

 

Jadi walau di mana saja anda berada, tiada masalah untuk anda sertai kursus SPA kecantikan TWB ini.

 

Anda hanya beritahu kami lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.

 

5. PRODUK SPA SHAKLEE BERTARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN!

Anda pernah pergi ke SPA?  Mesti anda tahu ada sesetengah SPA menggunakan produk yang kita sendiri tidak pernah dengar jenama produk mereka.  Ada kalanya mereka menggunakan atas nama atau jenama sendiri.

 

Saya sendiri ada pengalaman sedemikian rupa.  Dah la pertama kali ingin mencuba perkhidmatan spa.  Semasa spa facial itu dibuat baru teringat ingin bertanyakan produk kecantikan apa yang mereka gunakan.  Tidak pernah pula dengar jenama produk daripada SPA berkenaan dan kemudian akibatnya saya kena tanggung.  Habis kulit muka saya rosak teruk dan naik jerawat.  Gatal, kulit menjadi kemerahan, bengkak.  Makanya selepas itu jadi terawal dan terakhirlah saya mencuba di spa berkenaan.

 

Sanggup ke kita pertaruhkan kesihatan diri kita dan pelanggan kita dengan menggunakan produk yang kita sendiri pun tidak tahu tahap keselamatan kepada pengguna?

 

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEEKami menggunakan Youth Shaklee Skincare.  

 

Kenapa SHAKLEE?

 

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu.

 

Kami juga akan membimbing anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.

 

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP

Kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan servis SPA, tapi tiada support group selepas kursus berakhir.

 

Jika anda menjalani kursu SPA TWB kami menawarkan bimbingan daripada mentor yang sudah terbukti berjaya dan support group (Online & Offline) kepada anda selepas kursus latihan.

 

Apa kata anda cuba buat bisnes secara berjemaah?  Anda jalani kursus spa kecantikan dengan kami dan yang pasti seronok dan menggembirakan.  Semua mereka yang menjalani kursus spa ini sentiasa bersemangat membantu sesama ahli kumpulan.

 

7. PELUANG KERJAYA BERSAMA TWB 

Selain menjalankan servis SPA kepada pelanggan, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara! Mesti anda kata mampu ke?  Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana pendapatan sehingga 4-5 angka setiap bulan.

 

Mana ada kursus SPA di luar sana yang buat seperti TWB ini. Memang lain dari yang lain!

 

BAGAIMANA NAK JOIN TWB?

Pengambilan BEAUTICIAN TWB sentiasa terbuka!

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999. 

Apa yang anda dapat dengan pelaburan ini?

 

kursus spa kencantikan twb 2018

 

Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!

 

Wow.. Dalam masa sehari boleh belajar semua ini?  Masa anda pun jimat.  Kami faham anda adalah seorang wanita yang hebat.  Masa anda adalah begitu beharga untuk dibahagikan kepada kerja dan juga keluarga.  Dengan itulah kami adakan kursus spa kecantikan TWB ini khas untuk anda yang sibuk.

Apa yang anda akan dapat di dalam kursus itu?  Kami akan ajarkan:-

✅ 1) Facial Relaxing Treatment
✅ 2) Body Scrub
✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup & Running Home & Mobile SPA

 

 

Sebenarnya, untuk belajar semua ini anda perlu mengambil beberapa kursus dan

jumlahnya adalah mencecah sehingga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan  sedikit iaitu

HANYA RM1999 sahaja!

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

APA YANG ANDA AKAN PEROLEHI?

 

Jika anda setuju untuk menyertai TWB, senarai item di bawah ini juga adalah milik anda.  Eh ada ke kursus di luar sana yang memberi tawaran seperti Kursus Spa Kecantikan TWB ini?  Rasanya tiada.  Kebanyakan tawaran kursus  di luar sana hanya akan beri anda sijil penyertaan sahaja.  Anda kena:-

 

SEDIAKAN sendiri peralatan

SEDIAKAN sendiri harga servis anda

BUAT marketing sendiri

 

TAPI dengan menghadiri Kursus Spa Kecantikan TWB anda akan perolehi barangan seperti berikut.  Antaranya ialah:-

 

👍1) Sijil Penyertaan TWB
👍2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)
👍3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
👍4) Bag SPA yang comel
👍5) Steamer
👍6) Ion Massage
👍7) Trial Kit Spa
👍8) Manual Training Lengkap
👍9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
👍10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
👍11) Career Development Plan in Spa Industry
👍12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

 

Percaya atau tidak, bila anda sudah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat.  Mesti anda tertanya-tanya macam mana bukan.  Haa.. ini rahsia.  Dah joint kami akan beritahu langkah seterusnya.

 

Ada beautician yang dalam masa 1 hingga 2 bulan saja dah boleh balik modal tu.

 

Jom kita tengok gambar sebahagian Beautician TWB semasa menjalani training praktikal.

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Selepas tamat latihan, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT.  Di dalam group ini kita berkumpul secara onlinebersama semua TWB Beautician yang lain di bawah team kami.
Dalam group ini, kita akan saling belajar dan beri sokongan sesama kita walaupun hanya secara online.  Kita akan kongsikan banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB.
Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan setelah berdaftar dengan kami.
Jom kita tengok testimoni TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari.

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

kursus spa kecantikan twb 2018

 

 

BAGAIMANA UNTUK SERTAI

KURSUS SPA KECANTIKAN TWB 2018 INI?

Buat pembayaran sebanyak RM1,999 sahaja

Ahli TWB akan membuat pendaftaran sebagai ahli Shaklee

Terima produk kecantikan + Alatan Spa + Trial Kit +

Sijil Training Spa

Officially menjadi ahli Shaklee dan TWB

Jadi, apa tunggu lagi. Jom join Kursus Spa Termurah di bawah TWB.

Whatapp saya sekarang di 0193766967

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Kursus Spa Kecantikan TWB 2018

  1. Pingback: Mobile Home Spa TWB Pilihan Anda ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Bisnes Mobile Home Spa TWB ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *