Cara Mendapatkan Vivix Shaklee Yang Murah

By | May 28, 2018

CARA MENDAPATKAN VIVIX SHAKLEE YANG MURAH

 

Cara mendapatkan vivix shaklee yang murah.  Kali ini akak akan bincangkan mengenai tajuk ini.  Ya, ramai yang sedia maklum apa itu vivix bukan.  Tapi yang mana masih belum maklum apa itu vivix, akak akan ceritakan serba sedikit mengenai apa itu vivix.

Vivix®

Minuman Botani yang Lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

Nutritional Facts

Saiz Hidangan: 1 sudu teh (5mL)
Hidangan Setiap Bekas: 30

Setiap 100 mL Setiap Hidangan
Tenaga 300 Kcal 15 Kcal
Karbohidrat/td> 74.0 g 3.7 g
Jumlah Gula 2.0 g 0.1 g
Protein 0.7 g 0.0 g
Lemak 0.0 g 0.0 g

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

 

LAMBAKAN VIVIX DI PASARAN

Di bawah tajuk ini akak ingin kongsikan kepada anda semua mengenai lambakan vivix di pasaran.  Kita semua sedia maklum.  Asal ada sahaja produk atau barangan yang kualitinya bagus dan permintaan yang tinggi, pasti ada sahaja yang meniruvasi produk tersebut.  Ini bermakna apa?  Ini bermakna ada sahaja yang memalsukan produk ini dan dijual di pasaran dengan harga yang lebih rendah daripada harga sebenar.  Adakalanya ianya dijual lebih rendah daripada harga kilang.  Anda rasa macam mana tu?

Shaklee memperkenalkan vivix adalah untuk membantu mereka di luar sana yang mengalami masalah diabetis, darah tinggi, yang ingin berhenti merokok, mereka yang bersalin czer yang memerlukan penyembuhan luka dalaman yang cepat dan banyak lagi.  Namun, kebolehan vivix di dalam membantu menyembuhkan telah disalah gunakan dengan menjual produk tiruan di pasaran dengan harga yang lebih rendah. 

Lambakan produk ini ada dijual di L*****.   Seperti gambar yang saya lampirkan harga barangan tersebut adalah RM304.89.  Walhal jika dibandingkan harga retail sebenar adalah RM475.  Tidakkah ini telah melanggar peraturan dan menganiaya peniaga yang sebenar.  

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

Bagaimana harga yang dijual di ****** lebih murah daripada harga kilang?

 

Selain di L*****, di S***** juga turut menjual dengan harga yang lebih murah.  Agak memushkilkan di manakah mereka dapatkan stok yang murah dari harga kilang sebenar?  

 

Harga yang tidak munasabah telah dijual dimerata kedai online

 

 

Akak nasihatkan kepada anda di luar sana.  Belilah dengan akak ataupun agen yang sah.  Ini kerana, akak tidak akan simpan stok barangan ini untuk memastikan barangan ini adalah stok yang terbaru dari kilang.

 

KELEBIHAN MEMBELI DENGAN SAYA

Kelebihan membeli dengan akak atau agen yang sah adalah kami akan beri konsultasi dari mula sehingga selepas anda menerima barangan tersebut.  Jika anda membeli di pasaran terbuka yang murah harganya, adakah konsultasi dengan betul diberi?  Jika berlaku sebarang perkara, di manakah anda hendak mengadu?  CUBA FIKIRKAN DAN RENUNGKAN.

 

ADUAN MENGENAI SERVIS PASARAN LUAR

Selain daripada itu, terdapat aduan yang menyatakan vivix yang diterima berasa panas.   😕  Ha? panas?  Itu bermakna cara penghantaran dan penjagaan produk ini tidak selamat untuk digunakan.

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

 

Selain daripada itu,  masalah servis penghantaran juga berlaku.  Boleh baca di bawah.

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

 

BERANI KERANA BENAR TAKUT KERANA SALAH

 

Baru-baru ini akak ada menanyakan kepada penjual mengenai harga vivix ini.  Jom kita lihat apa reaksi penjual.

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

soalan akak: 

Harga tak masuk akal.  betul ke ori ni? boleh COD?  apa-apa hal jadi boleh tahu siapa penjualnya.

 

 

 

Cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

 

Beberapa minit kemudian, soalan akak tadi telah didelete oleh penjual vivix tersebut.  Eh kenapa tu? 

 

 

 

CARA MENDAPATKAN VIVIX SHAKLEE YANG MURAH

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah

 

Cara mendapatkan vivix shaklee yang murah.  Ok senang je.  Dengan pembelian,

Vivix sebotol RM475(retail price).  Kalau beli 2 botol terus RM950

FREE MEMBERSHIP.

FREE POSTAGE.

JIMAT RM190 kalau ambil 2 botol terus.

MACAM MANA NAK JADI AHLI

Nak lebih murah untuk mendapatkan vivix shaklee?  Nak dapatkan harga lebih murah bagi semua barangan Shaklee?  Senang saja.  Jom isi borang kat bawah ni.  Saya akan guide cara pemakanan yang betul jika membeli dengan akak ya.

 

BORANG PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE

 

cth: 770429-03-5421
Cth:- 019-3766967
Cth: - CIMB, Maybank

 

 

 

 

 

JANGAN LUPA

WHATSAPP AKAK SEGERA

 

cara mendapatkan vivix shaklee yang murah