Panduan Penggunaan Youth Shaklee Skincare

By | May 23, 2018

PANDUAN PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE SKINCARE

 

Panduan penggunaan Youth Shaklee Skincare.  Baiklah sini akak nak share panduan penggunaan Youth.  Youth Shaklee Skincare ini telah terbukti berkesan untuk merawat kulit muka yang mempunyai masalah jerawat, jeragat, pori besar dan akan membuatkan kulit muka anda kelihatan muda 10 tahun dari usia sebenar anda.  Ini bukanlah omong kosong atau tagline tapi ianya memang mempunyai bukti keputusan klinikal tanpa krompomi. 

 

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan.  Diformulasi dengan bahan-bahan dan ramuan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.  Tingkatkan keserian dengan Radiance C + E. Ianya adalah produk rawatan intensif khas yang menyediakan anti-penuaan tambahan dengan kebaikan, termasuk pengurangan garis halus dan kedutan, penambahbaikan tekstur kulit, mencerahkan, mencerahkan bintik hitam, untuk lebih muda berseri.

 

PANDUAN PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Sebelum menjurus lebih lanjut kepada panduan penggunan Youth Shaklee Skincare, kita lihat apa yang ada dalam set ini. 

 

panduan penggunaan youth shaklee skincare

 

 

1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

 

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

 

2. PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

 

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

 

3. YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan
dan keserian terunggul.

 

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus
Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

 

4. RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.  Radiance C+E mengurangkan kehadiran ompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.  Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum. Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet. 

 

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.

 

SIANG

5. AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

 

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

 

MALAM

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit andasemasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

 

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

 

ATAU

 

MALAM

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH

Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

 

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba

 

 

 

PERMULAAN

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.

 

panduan penggunaan youth shaklee skincare

 

MEMPERBAHARU DAN MENGEKALKAN

Penjagaan kulit yang mudah ini adalah untuk membantu mencegah dan merawat semua tanda-tanda penuaan, meningkatkan seri dan menjadikan kulit anda bertindak lebih muda.

 

panduan penggunaan youth shaklee skincare

RAWATAN INSENTIF DAN PEMULIHAN

Penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah

panduan penggunaan youth shaklee skincare

 

 

Itulah serba sedikit penerangan mengenai Panduan Penggunaan Youth Shaklee Skincare yang akak dapat kongsikan.  Kepada anda di luar sana yang mempunyai masalah jerawat, jeragat, dan pori besar, Youth Shaklee Skincare ini amatlah sesuai dipilih.  Sebab apa?  Sebab keberkesanan produk ini telah terbukti berkesan kepada ramai pengguna.  

 

Youth Shaklee Skincare ini baru di pasaran dan baru bagi Shaklee Malaysia.  Maka kepada anda di luar sana yang ingin dan berminat untuk menjadi agen bagi Youth ini, akak amat alu-alukan.  Kepada mereka yang menjalankan perkhidmatan spa juga amat digalakkan.  Sebab apa?  Sebab produk ini akan meletop di pasaran Malaysia tidak lama lagi.  Nantikan kemunculan kegemilangan Youth Shaklee Skincare ini di Malaysia nanti.

 

Jika ada sebarang pertanyaan mengenai produk ini dan ingin mengetahui lebih lanjut, boleh whats app akak di 019-3766967 atau klik sahaja pada gambar di bawah.  

 

panduan penggunaan youth shaklee skincare

 

 

 

 

MAKLUMAN

Berminat Untuk Menjadi Agen YOUTH SHAKLEE SKINCARE?

Andalah Yang Kami Cari.  Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Terbuka Luas Jika Anda Berdaftar Dengan Kami.

 

JOM SERTAI KAMI

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *