Set Youth Shaklee Skin Care Untuk Lebih Muda

By | February 8, 2018

SET YOUTH SHAKLEE SKIN CARE UNTUK LEBIH MUDA

 

Set Youth Shaklee Skin Care Untuk Lebih Muda.  Ya, akhirnya Shaklee telah mengeluarkan satu set kecantikan bagi penjagaan kulit muka yang baru.  Set penjagaan kulit muka ini diberi nama YOUTH.  Youth Shaklee Skin Care ini akan menggantikan set penjagaan kulit yang sedia ada sebelum ini iaitu Nutriwhite dan Enfuselle.

 

Set Youth Shaklee Skin Care ini akan memasuki pasaran Malaysia tidak lama lagi.  Wah amat teruja dan tak sabar rasanya untuk mencuba set ni.  Sebab apa?  Setiap produk YOUTH dirumus secara khusus dengan ramuan untuk menangani pelbagai kesan penuaan.

 

Yelah, bila umur bertambah, banyak sel rosak, sel mati termasuk sel kulit Kita. Collagen berkurangan, kulit kurang anjal, muncul garis-garis halus dan menampak kedut.  Apa?  Kedut?

 

Hai, anda mempunyai masalah KULIT?  

BERJERAWAT?  PIGMENTASI?  JERAGAT?  PORI BESAR?

Dah cuba pelbagai produk kosmetik di pasaran?

TAPI!!!!!  Masih tidak selesai masalah anda dan bertambah TERUK?

Saya cadangkan anda BERTUKAR KEPADA 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

 

KENAPA PERLU MEMILIH YOUTH SKINCARE 

 

Bestnya YOUTH ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas PARABEN.

Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia. Dah ada evidence juga dan ujian klinikal yang menunjukkan keputusan positif yang boleh dilihat dalam masa seminggu sahaja.  Wow amat mengagumkan.

 

TESTIMONI SET YOUTH SHAKLEE SKIN CARE

 

Jom kita tengok testimoni set Youth Shaklee skincare mengenai perubahan yang dapat dilihat.  Oh, ya.  Youth Shaklee ini bukan hanya dipakai pada wanita sahaja.  Lelaki juga sesuai jika anda di luar sana ingin mencubanya.  Eh, sekarang ni bukan wanita saja tau yang nak jaga penampilan.  Lelaki pun nak jaga juga.  Jangan tak tau kadang mereka lagi teliti berbanding kita yang perempuan ni.  Ha.. kerlas kau. Yang pasti anda akan teruja.  Apa tidaknya.  Hasilnya kulit akan lebih 10 tahun muda dari usia anda.  

 

 

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

Wow, menakjubkan testimoni ni. Dalam masa 7 hari. Parut di hidung semakin pudar. Jeragat semakin pudar kesannya. Amazing bukan.

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

Wow licin dah kan kulit muka testimoni ni.. Eh tak nak cuba ke Youth ni..

 

 

set youth shaklee skincare untuk lebih muda

Pigmentasi dah semakin pudar

 

 

set youth shaklee skincare untuk lebih muda

Kesan Eczema menggunakan Youth Shaklee

 

 

set youth shaklee skincare untuk lebih muda

Pigmentasi hilang dah semakin muda dari usia sebenar

 

Dah tengokkan TESTIMONI yang ada.  Tu baru sikit.  Banyak lagi testimoni yang telah berjaya menggunakan set Youth Shaklee skincare ini.  

Jom kita tengok apa yang ada dalam Set Youth Shaklee Skincare ini.

SET YOUTH SHAKLEE SKIN CARE UNTUK LEBIH MUDA

 

Set ini terdiri daripada 6 produk berikut

 

  1. Luminous Gel Oil Cleanserset youth shaklee skin care untuk lebih muda

 

 

Membersih, menghalus dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah yang lebih berseri.

Cara penggunaannya:  Picit pembersih sebesar saiz kacang pea ke atas tapak tangan yang basah, ratakan ke seluruh wajah dan bilas

 

  1. Perfecting Skin Toner

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda 

Cara penggunaanya:  Basahkan kapas dengan toner dan sapukan rata ke seluruh wajah anda.

 

  1. Youth Activating Serum

set youth shaklee care skincare untuk lebih muda

Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kuli lebih berseri dan lebih muda.

Cara penggunaannya:  Tekan 1 pam di hujung jari dan ratakan secara lembut ke seluruh muka.

 

  1. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

 

Melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

Cara penggunaannya:  Ambil setitik pelembap di hujung jari, titiskan pada seluruh muka dan sapukan ke atas kulit.

 

  1. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

Menyokong  proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri.

Cara penggunaannya:  Letakkan krim di hujung jari, titikkan pada seluruh muka dan leher.  Ratakan pada keseluruhan kulit.

 

  1. Radiance C + E Capsules

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, pigmentasi, menambaik tekstur serta tona kulit yang lebih sekata.

Cara penggunaannya:  putarkan hujung kapsul dan picitkan C+E ke atas hujung jari anda dan sapukan pada wajah.

Untuk kulit yang sensitif:

Campurkan Radiance C+E dengan night Cream dan sapukan pada kulit yang lembap.

 

 

UNTUK KESAN YANG LEBIH BAIK

 

Teruja tak dengan set Youth Shaklee Skincare untuk lebih muda ini?.  Mestilah nak nampak mudakan.  Apa kata kalau anda rawat kecantikan kulit ini dengan rawatan dari dalam.  Maksud saya anda ambil set kecantikan kulit shaklee.   Eh bukan itu je tau ada lagi satu Rahsia untuk kulit lebih cantik.

 

Eh banyaknya tips dari akak.  Mestilah.  Kata nak cantik.

 

Nak tahu, Youth Shaklee ini telah pun dibuka untuk pre order.  Promo perasmian akan dibuka pada 1 sehingga 31 March 2018.  Tinggal beberapa hari sahaja lagi.  Untuk dapatkan segera set ini anda boleh PRE ORDER dengan saya secepat mungkin.  Bila dah habis PROMO ni maka jangan nak menangis di bucu katil pula ya. 

 

PELUANG HEBAT

YOUTH SHAKLEE SETS
LAUNCH PROMO 1-31 MAR 2018!

 

 

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET

♥ Diskaun 20% (save RM267)

♥ FREE Shaklee Membership (save RM68.90)

♥ Cash BONUS (RM48)

♥ FREE Radiance C & E (save RM349.80)

♥ PERCUMA Beauty Bag (save RM50.35)

♥ FREE postage (save RM10.60)

 

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

 

 

STARTER SET

♥ Diskaun 20% (save RM180)

♥ FREE Shaklee Membership (save RM68.90)

♥ Cash BONUS (RM30)

♥ FREE Magnifying Mirror (save RM29.81)

♥ PERCUMA postage (save RM10.60)

 

Macam mana?  Ada rasa-rasa berminat untuk cuba set Youth Shaklee ni tak?

Apa kata anda ambil kesempatan bulan March ini sempena PROMO

Habis PROMO tak dapat dah kesitimewaan yang ada PERCUMA tu..

Jadi apa TUNGGU LAGI…

 

 

 

set youth shaklee skin care untuk lebih muda

 

Catatan

Youth Shaklee Skincare sudah boleh dibeli secara berasingan (loose item).

Berminat dan sebarang pertanyaan.  

Harga Youth Skincare Shaklee Individual

 

 

MAKLUMAN

KAMI MENCARI EJEN 

BAGI SELURUH MALAYSIA 

BERMINAT?  SILA WHATS APP SAYA SEGERA

 

 

 

7 thoughts on “Set Youth Shaklee Skin Care Untuk Lebih Muda

  1. Pingback: Ramuan Youth Skincare Untuk Kulit Lebih Sihat - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Youth Shaklee Set Skincare Terbaik 2018 - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  3. Pingback: Testimoni Youth Skincare Shaklee Lebih Muda - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  4. Pingback: 3 Rahsia Coq-Trol Untuk Kulit Yang Cantik - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  5. Pingback: Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018 - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  6. Pingback: Harga Youth Skincare Shaklee Malaysia ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  7. Pingback: Harga Youth Shaklee Youth Starter Set ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *