3 Rahsia Coq-Trol Untuk Kulit Yang Cantik

By | January 24, 2018

3 RAHSIA COQ-TROL UNTUK KULIT YANG CANTIK

 

3 Rahsia Coq-Trol Untuk Kulit Yang Cantik.  Wanita tidak terlepas dari mempunyai masalah kulit.  Masalah kulit yang biasa berlaku pada wanita ialah masalah kulit muka.  Bila sebut kulit muka masalah yang popular adalah jerawat, pigmentasi, pori terbuka dan yang utama adalah KEDUT.

 

Jangan bimbang, kulit yang cantik boleh menjadi milik anda dengan nutrien yang tepat seperti Coenzyme Q10 (CoQ10). Jumlah antioksida ini adalah tinggi di dalam epidermis dan ia berfungsi untuk melindungi kulit anda daripada pelbagai faktor penuaan seperti sinaran UV, bahan pencemar, toksin dan banyak lagi. Walaupun badan kita menghasilkan CoQ10 secara semulajadi, penghasilannya berkurangan sekitar umur 20an dan pengambilan suplemen CoQ10 sangat digalakkan.

3 Rahsia Coq-Trol Untuk Kulit Yang Cantik

 

OK, saya nak ceritakan serba sendikit manfaat yang menakjubkan CoQ10 kepada Kulit. Biarlah CoQ10 menjadi rahsia kecantikan terbaik anda supaya anda dapat terus menyerlah dan tampil berseri.

Perlindungan Optimum untuk Kulit Berseri

 

CoQ10, antioksida yang kuat, melindungi kulit anda daripada mengalami penuaan pramatang yang disebabkan oleh pendedahan matahari yang berlebihan dan tindak balas keradangan . Ia juga meningkatkan perlindungan antioksida kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan bahan pencemar yang boleh merosakkan kolagen dan elastin anda, yang membawa kepada penuaan pramatang.

 

Tanda dan gejala

Kerosakan kulit akibat sinaran matahari boleh meningkat. Kulit menjadi gelap menandakan kulit cuba untuk melindungi tubuh daripada kerosakan yang lebih teruk. Mata yang terdedah kepada cahaya matahari yang melampau boleh menyebabkan keratitis akut (contohnya: snow blindness).

Komplikasi

Kesan buruk jangka panjang
  • Kanser kulit (karsinoma dan melanoma malignan)
  • Katarak selepas kerosakan jangka panjang
  • Penuaan kulit, terutamanya disebabkan oleh sinaran UV yang menembusi jauh ke dalam kulit

Sumber:  Myhealth

Kulit Kelihatan Lebih Muda

 

3 rahsia coq trol untuk kulit yang cantik

              Struktur kulit Perbandingan antara kulit yang berkolagen dan tidak

 

Kehilangan kolagen dan elastin menjadikan kulit anda tidak tegang dan berkedut. Alami pengurangan garis halus dan kedut, serta dapatkan kulit lebih licin dan lebih anjal dengan CoQ10 kerana ia membantu mengurangkan penguraian kolagen di dalam kulit.

Meremaja dan Meningkatkan Tenaga

 

Meremajakan kulit yang sedang mengalami penuaan dengan meningkatkan tahap CoQ10 tubuh. Ia memelihara kulit anda dengan menggalakkan pembaikpulihan sel, meningkatkan pengeluaran sel yang sihat, mengeluarkan toksin, dan menghidupkan semula sel-sel baru dengan lebih efektif.

 

Oh itu penjagaan dari dalaman.  Saya nak kongsikan kepada anda juga satu rahsia penjagaan luaran kulit.  Kesan pengambilan penjagaan kulit ini akan memberi kesan 10 tahun lebih muda dari usia anda.  PERCAYA ATAU TIDAK anda harus mempercayainya.

 

Mesti anda akan kata.  Eh, produk penjagaan kulit apa tu yang boleh nampak muda sampai macam tu sekali?  Jangan risau… Produk daripada Shaklee tidak akan membayakan kulit anda malah ianya juga diperbuat 100% tumbuhan semulajadi. 

 

Perkenalkan Set Youth Shaklee Skincare.

 

OK, itu saja serba sedikit menngenai Rahsia Coq-Trol untuk mendapatkan kulit yang cantik.  Dengan kombinasi yang bersesuaian maka, akan lebih cantik dan awet mudalah anda. 

 

Jangan fikir lama-lama..  Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saya terus.

019-37696769

019-3766967

 

 

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *