Pengedar Shaklee Putrajaya 0193766967

By | November 13, 2017

PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA 0193766967

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung infosihatanda.com.  Saya doakan anda ceria, sihat dan dimurahkan rezeki selalu.  Pertama sekali sekalung budi terima kasih kerana sudi singgah di infosihatanda.com.  

Saya Aziah Pengedar Shaklee Putrajaya 019376967.  Skop bahagian adalah di Presint 11 Putrajaya.  Haa.. Yang mana berdekatan dengan Presint 11 dan seluruh Putrajaya tu bolehlah saya COD.  Oh, jangan risau! Kepada semua pelanggan di seluruh Malaysia juga saya boleh poskan. 

 

SHAKLEE MALAYSIA

Saya adalah salah seorang pengedar Shaklee di Malaysia.  Apa yang ada di website Shaklee anda juga boleh hubungi saya untuk pembelian atau sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee.  

Jika ingin jana pendapatan bersama Shaklee pun boleh juga bertanya kepada saya. InsyaAllah saya akan beri yang terbaik kepada anda.

KENAPA PERLU BELI DENGAN SAYA 

PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA 0193766967

Kepada setiap pelanggan yang membeli dengan saya, saya akan beri konsultasi yang terbaik kepada anda.  Yang penting konsultasi ini adalah PERCUMA.  Saya komited kepada semua pelanggan yang membeli dengan saya.

Oh ya.  Saya juga merupakan seorang Crew di dalam Program Now Everyone Can Kurus di mana program ini adalah satu program kuruskan badan secara online.  Program ini mengambil masa 30 hari dan akan dipantau melalui telegram. 

Sehingga kini program ini telah bertahan selama 34 batch sehingga November 2017.  Ya telah ramai kami bantu kepada mereka yang ingin kuruskan badan secara sihat.  Kami bantu anda dari segi cara pemakanan dan juga latihan harian.  Segala tips akan diberi kepada peserta.  Mudah, menarik dan senang bukan.  Sesuai kepada mereka yang banyak memberi alasan susah untuk bersenam di luar rumah.  Mempunyai anak kecil dan tiada masa untuk bersenam. 

BERMULANYA SAYA DENGAN SHAKLEE

Untuk makluman semua, sebelum saya serius di dalam Shaklee saya memang telah menggunakan Shaklee.  Tapi saya bukan pengguna tegar.  Guna pun sampai vitamin tu expired.  Tidak konsisten.  Jadi mana nak dapat hasil.  Betul tak?  

Bermula 2 tahun lepas November 2015 saya telah melibatkan diri dengan Shaklee secara serius.  Kenapa serius?  Sebab waktu tu saya nak kuruskan badan.  Masa tu badan dah rasa gemuk oiii… Baju banyak sendat.  Lemak berlapis-lapis.  Bermulanya dari sini saya menjadi pengguna tegar supplemen Shaklee.  Yes dalam masa 60 hari memang terbukti berkesan kepada saya.  Saya berjaya menurunkan berat badan dari 65kg ke 54kg.  Syukur Alhamdulillah.

Bermula dari situ juga, saya dapat rasakan kehebatan kesan menggunakan supplement Shaklee.  Ya, hanya mereka yang konsisten mengguna Shaklee sahaja yang tahu kesan dan kebaikan ke atas kesihatan diri masing-masing.

KENALI SAYA PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA 0193766967

Nama saya Noraziah dan anda boleh panggil saya Aziah.  Anda juga boleh follow saya

 

 

  • email saya puannoraziah@gmail.com

 

OK.  Rasanya itu sahaja serba sedikit mengenai saya.  Jangan lupa hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan mengenai Shaklee.  

 

4 thoughts on “Pengedar Shaklee Putrajaya 0193766967

  1. Pingback: Cara Menghilangkan Keputihan - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: 20 Makanan Untuk Banyakkan Susu Ibu - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  3. Pingback: Sembelit Selepas Bersalin Cara Mengatasinya - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  4. Pingback: 10 Kesalahan Perlu Dielak Semasa Mengundi ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *