Set Detox Buang Toksin Dalam Badan

By | April 6, 2017

SET DETOX BUANG TOKSIN DALAM BADAN

Detoks adalah cara untuk anda mengurangkan toksik berlebihan dalam badan.   Jika badan kita dipenuhi toksin maka khasiat makanan yang dimakan tidak dapat diserap oleh badan kita sepenuhnya disebabkan halangan toksin ini.

set detox buang angin dalam badan

SET DETOX SHAKLEE 

 

Di dalam set ini adalah set lengkap secara keseluruhan untuk pengguna mengamalkannya.  Set ini terdiri daripada:-

 

  1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita. Badan yang mempunyai banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

  1. Alfalfa

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

  1. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua tahu, hati adalah antara organ penting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat.

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

  1. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

  1. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin

set detox buang toksin dalam badan

RelatedPost

2 thoughts on “Set Detox Buang Toksin Dalam Badan

  1. Pingback: Kebaikan Detoks Untuk Kesihatan Hebat - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Manfaat Detoks Pada Tubuh Badan - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *