Set Pakar Kurus Shaklee

By | February 20, 2017

SET PAKAR KURUS SHAKLEE

 

Set Pakar Set Kurus Shaklee.  Ya, hari ini saya hendak kenalkan kepada semua pembaca mengenai set kurus yang mana set ini adalah pakar dalam membantu penurunan badan secara efektif dan berkesan.  Set Pakar Kurus Shaklee ini adalah produk yang paling laris sekali.  Anda hendak tahu kenapa?  Ini kerana harga yang ditawarkan adalah murah dan ekonomi.

APA YANG ADA DI DALAM SET PAKAR KURUS SHAKLEE INI.

 

Di dalam Set Pakar Kurus Shaklee ini saya bahagikan kepada 3 set penting (basic, premium dan advance). Saya juga perkenalkan Set Kurus Bajet kepada mereka yang mempunyai bajet sedikit untuk mencuba.

 

Set pakar kurus shaklee

Lechitin

  • Membantu memecahkan lemak. Apabila lemak dipecahkan kepada molekul-molekul kecil, proses menyahkan lemak dari badan boleh dilakukan dengan lebih efektif.  Lechithin bertindak lebih baik jika  anda mengamalkan senaman secara konsisten.

Alfafa

  • Alfafa juga berfungsi dalam menyingkirkan lemak dan kolestrol. Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang alfafa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.  Hanya alfafa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.

Walau bagaimanapun, untuk lebih berkesan dan efektif di dalam Set Kurus Shaklee ini, saya tekankan kepada Konsep 4B.

APA KONSEP 4B?

 

Set Pakar Kurus Shaklee

APA FUNGSI KONSEP 4B?

Bakar 

ianya perlu kerana untuk menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita ambil.  Selain itu ia dapat memecahkan lemak lama di dalam tubuh serta membantu mengawal selera makan.  

Buang

dengan proses ini ia membantu membersih usus dan juga pelawasan.  Selain itu dengan konsep buang ini sebenarnya kita dapat membersihkan toxin dalam darah

Bina

Tujuan konsep ini adalah untuk membina sel-sel baru dan juga otot.  Selain itu ianya dapat meningkatkan metabolism badan seseorang.

Bertenaga

Melalui pengambilan dalam konsep ini kita dapat meningkatkan kesihatan dan sistem imun badan seseorang.  Tidak lupa juga dapat meningkatkan tenaga dan ketahanan badan untuk menjamin kesihatan secara menyeluruh.

 

set pakar kurus shaklee

 

 

set pakar kurus shaklee

 

 

set pakar kurus shaklee

 

Saya juga ingin kongsikan kepada anda cadangan cara makan Set Kurus Shaklee.

 

PRODUK SHAKLEE YANG DICADANGKAN DI DALAM KONSEP 4B

Bakar – lecithin, omega

Buang – herblax, alfafa, oste

Bina – Chinch shake, ESP

Bertenaga – Cinch Tea Mix

  *walaubagaimanapun produk ini hanyalah cadangan kami untuk memberi kesan yang terbaik.

PENTINGNYA PENJAGAAN MAKANAN

 

Set Kurus Shaklee ini hanyalah membantu anda di dalam proses penurunan berat badan.  Saya lebih cadangkan supaya anda menjaga pemakanan harian.  Macam mana hendak kawal pemakanan seharian?  Amalkan hidup sihat dan kurangkan atau hindarkanlah makanan atau minuman yang bergula, bersantan, bergoreng dan berlemak. 

 

Jika perkara lima itu anda guna untuk amalan pemakanan harian.  Saya pasti berat badan anda akan turun secara sihat dan efektif.

 

 

TESTIMONI SET PAKAR KURUS SHAKLEE

 

Baiklah, di sini saya nak kongsikan beberapa testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan mereka dengan jayanya.

 

 

 

set pakar kurus shaklee

 

 

 

 

set pakar kurus shaklee

 

 

Macam mana?  Saya harapkan penjelasan saya memuaskan.  Namun begitu sekiranya ada sebarang pertanyaan mengenai set ini, janganlah malu-malu untuk hubungi saya.  Saya sedia membantu anda jika menghadapi sebarang masalah.

 

 

set pakar kurus shaklee

RelatedPost

2 thoughts on “Set Pakar Kurus Shaklee

  1. Pingback: Set Kurus Shaklee Bajet Anggun - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Cara Menurunkan Berat Badan Yang Berkesan - BiLa AzieYaH TaiP BLoG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *