Cara Menurunkan Berat Badan Yang Berkesan

cara menurunkan berat badan yang berkesan

CARA MENURUNKAN BERAT BADAN YANG BERKESAN

 

Cara menurunkan berat badan yang berkesan.  Baiklah, saya tahu anda mesti tak sabar nak tahu bagaimana cara untuk menurunkan berat badan yang berkesan bukan?

 

Hai…Assalammualaikum

 

Anda mempunyai masalah untuk MENURUNKAN BERAT BADAN?

Dah CUBA pelbagai PRODUK TAPI TAK KURUS-KURUS?

Dah kurus tapi BERTAMBAH PULAK BERAT BADANNYA?

 

 

YES!!! Anda telah berada di HALAMAN YANG BETUL

Sebab apa?

KERANA KAMI AKAN MEMBANTU ANDA

DENGAN APA YANG ANDA IMPIKAN

 

CARA MENURUNKAN BERAT BADAN 

Di sini saya akan membantu anda sedaya mungkin di dalam menurunkan berat badan.  Anda tak perlu risau dan gusar kerana saya akan perkenalkan anda kepada satu program yang dijalankan secara online.  

PROGRAM APA TU?

 

Nama program hebat ini adalah 

Program Now Everyone Can Kurus(NECK)

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

 

Ia merupakan satu program untuk mereka yang ingin kuruskan badan dengan sihat.  NECK merupakan program coaching yang terhebat yang saya jumpa, sertai dan rasakan keberkesanannya.  Program ni adalah merupakan satu program coaching secara online selama 30 hari.

 

Walaupun di luar sana banyak program coaching online untuk kuruskan badan, tetapi saya tetap memilih Program Now Everyone Can Kurus(NECK).  Ini kerana saya sudah merasakan kehebatan coaching group ini.  Sekarang saya telah menjadi salah seorang crew di dalam program Now Everyone Can Kurus(NECK) ini. Sebab apa saya kata HEBAT? Kalau nak tahu anda kena JOINT untuk sertai kami.  Anda sendiri akan faham dan merasi kehebatan program ini.

 

MANA SAYA DAPAT TAHU PROGRAM NI?

 

Saya tahu program ini melalui seorang rakan yang telah menyertai program ini terlebih dahulu dari saya. Saya lihat perkembangan beliau dalam menyertai program ni melalui sharing beliau di FB. Mana boleh jadi dia dah kurus.  Saya?  Alamak, masih GEMUK!.  Saya terfikir bagaimana cara untuk menurunkan berat badan.

 

Kemudian saya dengan hati yang nekad PM beliau mengenai program Now Every One Can Kurus(NECK) ni. Dalam program ini, terdapat seorang coach  dan beberapa orang crew yang akan memantau segala pemakanan dan aktiviti.

 

Saya joint program ni semasa Batch 11.  Kemudian saya joint untuk kali kedua Batch 16 adalah untuk memaintain berat dan mendapatkan stamina yang lebih hebat.  Bayangkan berapa ramai yang telah kami bantu untuk mereka kurus dan sihat.

 

 

APA KELEBIHAN PROGRAM INI?

 

 

Secara keseluruhannya, saya katakan program Now Every One Can Kurus (NECK) ini amat bagus.

 Kerana apa?

 

PERBANDINGAN PROGRAM NOW EVERYONE CAN KURUS DENGAN PROGRAM YANG LAIN

 

PROGRAM NECK PROGRAM XXX
Tiada yuran terselindung Yuran terselindung
Penekanan terhadap amalan pemakanan yang sihat Tiada penekanan terhadap pemakanan sihat
Pemantauan 24 jam sehari Tiada pemantauan
PERCUMA kelas kalori Perlu menghadiri kelas
Tengahari WAJIB nasi Nasi adalah MUSUH
Support group yang efektif walaupun batch telah tamat Tiada support group

 

Asyik cerita mengenai program ini sajakan. 

Jom tengok perubahan saya semasa menyertai Program Now Everyone Can Kurus ini.

 

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini
Boleh tengok perbezaan pipi saya sebelum program dan selepas program. Hilang pipi pau
Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini
Perbezaan 65kg ke 54.4kg

 

 

KISAH SAYA DI DALAM PROGRAM

 

Inilah berat yang saya perolehi semasa Batch 11

 

Dalam Batch 11 saya bermula dengan berat 65kg.  Sebelum masuk ke group besar, saya duduk di group kecil dahulu.  Di situ saya menyesuaikan diri dengan menjaga pemakanan dan senaman sikit-sikit.  Walau bagaimana pun bagi membantu penurunan berat badan saya juga mengamalkan supplement.  

 

Ya, saya tahu ramai di luar sana yang anti supplement.  Baiklah mari saya rumuskan kebaikan mengambil supplement sebenarnya.  Dalam pemilihan supplement kita perlu memilih dan mengambil yang selamat.  Jadi dengan ini saya telah memilih Shaklee yang memang terbukti selamat dan sihat.  Jadi tidak ada rasa kerisauan dan bimbang di dalam mengambil Shaklee.  Sebenarnya, mereka yang mengamalkan supplement ini adalah lebih sihat dan lebih terhindar daripada serangan penyakit.  Bukanlah saya mengatakan tidak terkena penyakit langsung.  

 

Keperluan mengambil supplement ini adalah untuk anda lebih sihat dan aktif.  Percayalah.  Di dalam program kami ini terdapat mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti sakit lutut, darah tinggi, kolestrol tinggi, Hb rendah dan penyakit lain.  Namun begitu mereka tekad untuk turunkan berat dan di samping mengambil supplement dan mengamalkan gaya hidup yang sihat.   Maka, kebanyakkan daripada peserta telah bebas dari penyakit tersebut.

 

Sebelum mula berdiet, anda mesti sediakan diri dari segi fizikal dan mental.  Sebelum masuk group rasmi, saya dah turun dari 65kg ke 61kg. Dalam hati senang je rupanya nak diet ni.  Selama ni aku diet turun 1 kg naik 3kg.  Seksa rasanya.  Sebab apa? Sebab nak kurus tapi ilmu tiada.

 

Berkat kesabaran, dan supportive group dan mindset yang sering dicuci oleh coach dan crew, saya telah berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya.  Coach dan crew akan membimbing kami bagaimana cara menurunkan berat badan dengan sihat.  Yes, kami tidak mengamalkan crash diet seperti sesetengah program.

 

 

TESTIMONI PESERTA YANG BERJAYA

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Hebat-Abad-Ini

 

 

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

 

 

 

 

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

 

Ada rasa tercabar dengan testimoni di atas?

Kepada anda di luar sana yang inginkan hidup sihat dan inginkan kesihatan yang menyeluruh jom join program ini.  Kami akan ajarkan kepada anda cara menurukan berat badan yang paling berkesan.

Jangan banyak alasan dan kata-kata negatif disetkan di minda anda. Anda MAMPU mengubah diri anda sebenarnya.

Jika anda joint Program Now Everyone Can Kurus ini, saya doakan anda berjaya kurus dan sihat.  Anda akan gembira dengan pilihan bijak anda sendiri.

 

BERMINAT?  CEPAT HUBUNGI SAYA UNTUK BATCH SETERUSNYA

 

Related posts

4 Thoughts to “Cara Menurunkan Berat Badan Yang Berkesan”

  1. […] ya,  jangan lupa JIKA berminat, anda boleh joint Program Now Everyone Can Kurus.  Saya jamin anda akan kurus dan sihat.  Ramai yang telah kami bantu.  Jangan berlengah  dan […]

  2. […] daripada itu jemputlah joint Program now everyone can kurus bagi tujuan mencegah obesiti.  Dalam program ini kami terapkan pemakanan dan gaya hidup sihat.  […]

  3. […] pertama yang dititikberatkan adalah mengurangkan berat badan. Di sini anda perlu mengambil inisiatif untuk mengurangkan atau mengawal berat badan. Saya […]

Leave a Comment