Pengedar Shaklee Putrajaya 0193766967

pengedar shaklee putrajaya 0193766967

PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA 0193766967 Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung infosihatanda.com.  Saya doakan anda ceria, sihat dan dimurahkan rezeki selalu.  Pertama sekali sekalung budi terima kasih kerana sudi singgah di infosihatanda.com.   Saya Aziah Pengedar Shaklee Putrajaya 019376967.  Skop bahagian adalah di Presint 11 Putrajaya.  Haa.. Yang mana berdekatan dengan Presint 11 dan seluruh Putrajaya tu bolehlah saya COD.  Oh, jangan risau! Kepada semua pelanggan di seluruh Malaysia juga saya boleh poskan.    SHAKLEE MALAYSIA Saya adalah salah seorang pengedar Shaklee di Malaysia.  Apa yang ada di website Shaklee anda juga…

Read More

Kesan Pengambilan ESP Pada Kulit Saya

kesan pengambilan esp kepada kulit saya

KESAN PENGAMBILAN ESP PADA KULIT SAYA Kesan Pengambilan ESP.  Hari ini saya akan kongsikan pengalaman saya menggunakan ESP dan memberi kesan kepada kulit saya terutamanya. Umum ramai yang telah mengetahui kebaikan ESP Shaklee.  Ya, saya juga tahu ada yang menerusi pembacaan dan juga pengalaman sendiri bukan.  Nak cerita juga ni.  Kalau dulu ESP ni tiada perisa.  Sekarang sudah diupgrade kepada perisa vanilla.  Sedap tau jangan tak tau.   KESAN PENGAMBILAN ESP KEPADA KULIT SAYA   Pengalaman Pertama – Kulit muka Kulit muka saya ni takla secantik semulus Siti Nurhaliza.  Dari…

Read More

Vitalea Promosi November 2017

vitalea promosi november 2017

VITALEA PROMOSI NOVEMBER 2017 Vitalea Promosi November 2017 ini khas Shaklee berikan kepada anak-anak.  Sebelum ini banyak promosi menjurus kepada orang dewasa sahaja bukan.  Kini bulan November Shaklee tujukan kepada anak-anak juga.  Selain kesihatan orang dewasa anak-anak juga memerlukan nutrisi yang sihat untuk tumbesaran. Vitalea Kids mengandungi 18 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan, termasuk 8 vitamin B yang penting. KEISTIMEWAAN VITALEA PROMOSI NOVEMBER 2017   Di dalam vitalea mengandungi Zinc yang membantu menguatkan imunisasi dan mempercepatkan penyembuhan luka   Mengandungi vitamin A yang sangat baik untuk penglihatan  …

Read More

VitaLea Shaklee Kanak-Kanak

vitalea shaklee kanak-kanak

VITALEA SHAKLEE KANAK-KANAK   Vitalea Shaklee Kanak-Kanak.  Anak-anak anda yang sedang membesar memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk kesihatan dan tumbesaran optimum mereka.   Kebanyakan kanak-kanak sangat memilih makanan. Dngan itu, Vita-Lea® for Children dicipta khas dengan mikronutrien berspektrum luas untuk memenuhi keperluan nutrisi si manja anda.   KEISTIMEWAAN VITALEA SHAKLEE KANAK-KANAK Vita-Lea® for Children dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral yang komprehensif. Setiap hidangan menyediakan 100% Nilai Harian kesemua lapan vitamin B, serta vitamin C, D dan E, yang memainkan peranan penting untuk menyokong tubuh yang sihat. Tanpa…

Read More

Manfaat Detoks Pada Tubuh Badan

manfaat detoks pada tubuh badan

MANFAAT DETOKS PADA TUBUH BADAN   Secara keseluruhan badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detoks secara berkala adalah penting untuk menjaga kesihatan.   7 MANFAAT DETOKS PADA TUBUH BADAN PENGURANGAN BERAT BADAN Toksin memberi kesan buruk kepada keupayaan tubuh secara semula jadi untuk membakar lemak yang mengakibatkan kepada penambahan berat badan.  Toksik telah melekat akan membuatkannya…

Read More

Rahsia Kulit Cantik Berseri

Rahsia kulit cantik berseri

  RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI   Rahsia kulit cantik berseri.  Kali ini saya ingin memberi tips rahsia kulit cantik berseri yang saya jamin anda akan perolehi jika mengamalkannya secara konsisten.   Saya perkenalkan   RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI – THE RADIANT 4       RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI – KANDUNGAN THE RADIANT 4     ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER Protein membina tubuh anda. Ia adalah penting untuk pertumbuhan, penyelenggaraan dan pembaikan tisu dalam badan anda, termasuk kulit anda. ESP merupakan minuman yang lazat dan kaya dengan protein berasaskan…

Read More

Kenapa Berat Badan Tidak Turun

Kenapa berat badan tidak turun

BERAT BADAN TIDAK TURUN   Berat Badan Tidak Turun?.  Saya sedia maklum ramai yang ingin turunkan berat badan bukan.  Tapi malangnya, tiada ilmu.  Ilmu yang ada pun sekadar bacaan.  Kemudian, tiada sokongan dari orang lain.  Di sini saya ingin kongsikan beberapa tips.  Diharapkan tips ini dapat membantu anda dalam menurunkan berat badan. SKIP HIDANGAN Saya tahu anda nak turunkan berat badan.  Tapi, janganlah skip hidangan.  Kenapa saya kata jangan skip hidangan.  Setiap hidangan adalah penting sama ada 5/6 kali hidangan yang perlu kita ambil dalam sehari.  Ha? banyak kali kena…

Read More

Promosi Shaklee Ogos 2017

Promosi Shaklee Ogos 2017

PROMOSI SHAKLEE OGOS 2017   Promosi Shaklee Ogos 2017.  Wah, dengar je promosi mesti laju.  Setiap bulan inilah yang dinanti-nanti terutama Ahli Shaklee. Mesti menanti-nanti promosi apa yang ditawarkan oleh Shaklee.  Mana tidaknya.  Setiap promosi yang dibuat mesti ada keistimewaan dan kelebihan.  Yang penting ada value dan penjimatan di situ.  Siapa tak rebut dia rugi gitu.   PROMOSI SHAKLEE OGOS 2017   1. Beli 5 BOTOL OMEGAGUARD dapat EVOUCHER RM20 x 3 = RM60. Boleh redeem Evoucher dalam belian seterusnya. Setiap belian rm100 dalam 1 resit boleh redeem Evoucher rm20.…

Read More

Kehamilan Yang Memerlukan Caesarean

kehamilan yang memerlukan caesarean

Kehamilan Yang Memerlukan Caesarean Kali ini saya ingin kongsikan kepada anda semua mengenai Kehamilan Yang Memerlukan Caesarean.  Saya antara ibu-ibu yang pernah bersalin secara pembedahan caesarean sebanyak 2 kali.  Tidak dinafikan, semakin dekat tarikh bersalin, semakin risau bakal ibu kerana bimbang tidak boleh melahirkan bayi secara normal. Sebenarnya ramai ibu hamil yang cukup takut kalau perlu melahirkan bayi secara pembedahan caesarean. Perkara yang akan merunsingkan fikiran mereka memikirkan kos bersalin secara caesarean yang sangat mahal.  Ini berlaku jika mereka memilih hospital swasta. Selain itu proses penyembuhan luka yang mengambil masa…

Read More

Persediaan Untuk Memulakan Penyusuan

persediaan untuk memulakan penyusuan

 PERSEDIAAN UNTUK MEMULAKAN PENYUSUAN   Susu ibu adalah yang terbaik untuk anak.  Jika anda inginkan anak mendapat permulaan yang baik dalam hidup mereka, galakkan isteri untuk menyusu dengan susu ibu.  Buat ibu-ibu di luar sana, sebelum penyusuan kepada anak anda, saya ingin kongsikan persediaan kepada ibu sebelum bersalin mengenai penyusuan.   PERSEDIAAN UNTUK MEMULAKAN PENYUSUAN.  Antaranya ialah   CARI ILMU Tanpa ilmu amat sukar ibu untuk menyusukan anak.  Ilmu apa yang saya maksudkan tu?  Ilmu yang saya maksudkan ini adalah mengenai penyusuan.  Banyak yang perlu ibu tahu mengenai penyusuan.  Antaranya bagaimana…

Read More

Kebaikan Detoks Untuk Kesihatan Hebat

kebaikan detoks untuk kesihatan hebat

  KEBAIKAN DETOKS UNTUK KESIHATAN HEBAT Kebaikan Detoks.  Hari ini saya nak kongsikan Kebaikan Detoks Untuk Kesihatan Hebat.  Jom kita scan diri kita.  Cuba perhatikan adakah terdapat tanda-tanda ini pada diri kita.  Jika ada ini bermaksud badan anda perlu melakukan detoks. TANDA-TANDA DIRI MEMERLUKAN DETOKS Kerap tidak mebuang air besar lebih dari sehari Minum krang dari 3 gelas air kosong Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan Sering ada lingkaran hitam di bawah mata Badan berbau jika tidak menggunakan deodorant atau pewangi Berat badan…

Read More

Set Detox Buang Toksin Dalam Badan

set detox buang toksin dalam badan

SET DETOX BUANG TOKSIN DALAM BADAN Detoks adalah cara untuk anda mengurangkan toksik berlebihan dalam badan.   Jika badan kita dipenuhi toksin maka khasiat makanan yang dimakan tidak dapat diserap oleh badan kita sepenuhnya disebabkan halangan toksin ini. SET DETOX SHAKLEE    Di dalam set ini adalah set lengkap secara keseluruhan untuk pengguna mengamalkannya.  Set ini terdiri daripada:-   Vivix Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita. Badan yang mempunyai banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang…

Read More

Set Berpuasa Shaklee Bertenaga

Set Berpuasa Shaklee Bertenaga

SET BERPUASA SHAKLEE BERTENAGA   Assalammualaikum dan salam sejahtera.  Tidak lama lagi kita akan berpuasa.  Dah bersedia dari segi fizikal dan mental?  Yang mana belum ganti puasa tu dah boleh ganti daripada sekarang.  Jika tak mampu berterusan anda boleh selang-selang hari.   Baiklah, kali ini saya ingin kongsikan kepada pembaca mengenai set berpuasa. Kenapa saya ingin kongsikan kepada pembaca? Saya mahukan anda bertenaga sepanjang berpuasa di samping dapat menumpukan ibadah sepenuhnya.  Oleh  itu, saya memang cadangkan untuk anda mengambil set ini. Mari baca maklumat seterusnya mengenai set ini.     Di…

Read More

Percutian Krabi-Phuket-Hat Yai Menaiki Kancil

percutian krabi-phuket-hat yai

PERCUTIAN KRABI-PHUKET-HAT YAI MENAIKI KANCIL   Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kali ini saya ingin berkongsi kepada anda semua percutian Krabi-Phuket-Hat Yai dengan menaiki kancil.  Ya, kami pergi ke sana menaiki kancil sahaja.  Hebat tak?  Tapi kancil yang kami naiki ni 1.0 cc nya. Jadi nak kejar kereta-kereta besar tu bolehlah dengan kelajuan 130 ke 140/km. Percutian kali ini adalah anjuran tempat kerja Encik Suami saya.  Cadangan percutian kali ini adalah menaiki kereta dan 9 keluarga yang terlibat.     Bagi percutian Krabi-Phuket-Hat Yai ini, perkara yang perlu disediakan: Passport kami…

Read More

Tips Mencegah Keputihan Pada Wanita

TIPS MENCEGAH KEPUTIHAN PADA WANITA   Tips mencegah keputihan pada wanita.  Ini adalah topik yang saya akan kupas dalam artikel kali ini.  Ada pelbagai kemungkinan yang menyebabkan keputihan pada wanita.  Antaranya perubahan hormon, jangkitan kuman, faktor kebersihan dan juga disebabkan oleh jangkitan virus.  Bagi mengelakkan masalah keputihan ini terjadi, wanita haruslah mengambil berat tentang kebersihan kawasan vagina.  Kawasan vagina yang tidak dijaga kebersihannya dengan baik, akan menimbulkan masalah keputihan.   Berikut adalah tips mencegah keputihan pada wanita yang perlu diamalkan:-   Bersihkan selalu organ intim anda. Bersihkan dengan menggunakan pembersih…

Read More

Kelebihan ESP Kepada Ibu Mengandung

kelebihan esp kepada ibu mengandung

KELEBIHAN ESP KEPADA IBU MENGANDUNG   Hai.  Hari ini saya hendak kongsikan cerita mengenai kelebihan ESP Shaklee untuk ibu mengandung. ESP bukan sebarang susu soya. Ia sangat istimewa kerana ia adalah minuman Protein. Ia diperbuat dari Non-Gmo soya yang diproses dengan kawalan ketat dan teliti untuk menjamin kualiti produk. Berikut saya senaraikan Kelebihan ESP Kepada Ibu Mengandung:- ESP meningkatkan imuniti badan ibu mengandung. ESP Shaklee adalah minuman protein yang berkhasiat. Protein membantu meningkatkan imuniti badan ibu mengandung. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah,…

Read More