Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018

By | February 14, 2018

YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018

 

Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018.  Wow, apa anda rasa bila saya katakan macam tu?  Ada terasa overclaim tak?  Eh tapi saya rasa tak.  Sebab apa?  Sebab Shaklee yang keluarkan set ini.  Set Youth ini Shaklee ambil masa yang lama dalam kajiannya.  Kenapa lama?  Mestilah nak beri yang terbaik kepada anda semua.  Eh, saya juga.

 

Hai, anda mempunyai masalah KULIT?  

BERJERAWAT?  PIGMENTASI?  JERAGAT?  PORI BESAR? KEDUT?

NAMPAK TUA DARI UMUR SEBENAR?

Dah cuba pelbagai produk kosmetik di pasaran?

TAPI!!!!!  Masih tidak selesai masalah anda dan bertambah TERUK?

Saya cadangkan anda BERTUKAR KEPADA 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

 

 

Shaklee telah membuat kajian selama 8 tahun untuk produk Youth ini.  Haa lamakan.  Bukan main buat suka hati sahaja sebaliknya membuat kajian saintifik selama 8 tahun.  Ramuan Youth Shaklee Skincare ini 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

 

 

KENAPA PERLU MEMILIH YOUTH SHAKLEE SKINCARE

 

Youth Shaklee Skincare ini juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia.  Antaranya ialah:

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

Selain itu, Youth Shaklee Skincare juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat dan tidak merbahaya.

 

Bestnya YOUTH Shaklee Skincare ini, kerana ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas PARABEN dan bahan kimia yang merbahaya.  Kita sedia maklum banyak produk kecantikan menggunakan bahan kimia.  Namun Youth Shaklee Skincare tidak sama sekali.

Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Jadi untuk mendapatkan kulit yang sihat perlulah sihatkan kulit dari akar dia. Dah ada evidence juga dan ujian klinikal yang menunjukkan keputusan positif yang boleh dilihat dalam masa seminggu sahaja.  Amat amat mengagumkan bukan.

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

Di atas adalah Indeks Usia kulit di mana ianya mengukur:-

  • kedutan kulit
  • saiz pori
  • tona kulit
  • keanjalan
  • tekstur kulit
  • hiperpigmentasi
  • seri kulit
  • kekenduran

 

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

                                                         Proses penuaan mengikut umur

 

 

BERAPA LAMA HASIL BOLEH DILIHAT JIKA MENGGUNAKAN YOUTH SHAKLEE?

 

Mengikut kajian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee, masa yang diambil untuk melihat kesan daripada penggunaan Youth Shaklee adalah selama HANYA 1 BULAN.  Wow! 1 bulan sahaja?  Ya.  Tak lamakan?  Sekejap je.  100% mereka yang mencubanya menampakkan keberhasilan penggunaan Youth.  

 

Oh, ada lagi.  2/3 mereka yang menggunakan Youth Shaklee Skincare ini telah menjadikan kulit wajah mereka 10 tahun lebih muda daripada asal.   Sungguh teruja nak menggunakan Youth Shaklee ini.

 

YOUTH SHAKLEE SKINCARE TERBAIK 2018

 

Dalam set Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018 ini anda boleh pilih set mana berkenanan di hati.  3 Set dibahagikan untuk kesan yang lebih baik.  Antaranya ialah

  1. Penjagaan harian
  2. Meremajakan dan Mengekalkan
  3. Merawat dan Membaiki

 

Mari kita lihat satu persatu set yang dikatakan tadi.

 

  1.  PENJAGAAN HARIAN

Baiklah, di dalam set ini adalah set permulaan.  Jadi, permulaan kulit untuk menyerap Youth Shaklee Set Skincare ini, saya cadangkan anda mengambil set ini dahulu.  

 

Siapa Yang Perlu Ambil Set Ini?

Masalah:  

  • Golongan umur muda
  • lelaki yang mencari rejim yang cepat dan ringkas

Faedah:

  • mudah, tanpa kerumitan
  • memberikan kelembapan 
  • menyediakan perlindungan (SPF50)

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

STARTER SET (Umur 20-30an)

Luminous Gel Oil Cleanser

Perfecting Skin Toner

(Day):  Age Defense Mineral Moisturizer (SPF 50)

(Night):  Advanced Renewal Night Cream

 

2.  MEREMAJAKAN DAN MENGEKALKAN 

 

Siapa Yang Perlu Ambil Set ini?

Masalah:

  • mengutamakan kulit yang kelihatan muda
  • mencegah tanda-tanda penuaan

Faedah:

  • kulit kelihatan lebih cerah, bercahaya, muda dan melembabkan kulit
  • perlindungan daripada kerosakan matahari
  • meremajakan dan mengekalkan kemudaan

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

RENEW & MAINTAIN SET (Umur 30-40an)

 

Luminous Gel Oil Cleanser

Perfecting Skin Toner

Youth Activating Serum

(Night):  Radiance C + E (2-3 kali seminggu)

(Day):  Age Defense Mineral Moisturizer (SPF 50)

(Night):  Advanced Renewal Night Cream

 

3.  MERAWAT DAN MEMBAIKI

Masalah:

  • merawat dan membaiki kulit dengan tanda-tanda penuaan bintik-bintik, kedutan, linag roma dan kusam
  • untuk kulit yang lebih cerah, dan lebih berseri

Faedah:

  • kulit yang lebih muda, lebih kukuh dan lebih jelas
  • mengurangkan kedutan, bintik-bintik, pigmentasi, memperbaiki kerosakan matahari dan mengurangkan tanda-tanda penuaan pada satu dekad.

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET (Umur 40an ke atas dan kulit bermasalah)

 

Luminous Gel Oil Cleanser

Perfecting Skin Toner

Youth Activating Serum 

(Night):  Radiance C + E

(Day):  Age Defense Mineral Moisturizer (SPF 50)

(Night):  Advanced Renewal Night Cream

 

 

NAK TAHU TAK?

 

Jangan tak tahu, set ini akan dikeluarkan pada bulan Mac ini.  Kita nantikan bersama kehadiran set ini di pasaran nanti.  Keterujaan untuk memiliki set ni rasanya dah tak terbendung lagi.

Jangan lupa ya, kalau rasa nak order dengan akak dan rasa nak lebih muda tu.  Cepat-cepat bertindak.

 

Macam mana?  Ada rasa-rasa berminat untuk cuba set Youth Shaklee ni tak?

Apa kata anda ambil kesempatan bulan March ini sempena PROMO

Habis PROMO tak dapat dah kesitimewaan yang ada PERCUMA tu..

Jadi apa TUNGGU LAGI…

 

youth shaklee skincare terbaik 2018

 

BULAN MARCH TINGGAL BEBERAPA HARI

SAHAJA LAGI

 

 

3 thoughts on “Youth Shaklee Skincare Terbaik 2018

  1. Pingback: Kursus Spa Termurah Malaysia Menjana Duit Hari-Hari ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  2. Pingback: Kursus Spa The Walking Beauty 2018 Projek Buat Duit ⋆ BiLa AzieYaH TaiP BLoG

  3. Pingback: Bisnes Mobile Home Spa TWB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *