Bos Belanja Makan di Kelab Tasik Putrajaya

Hari ni akak nak cerita Bos Belanja Makan di Kelan Tasik Putrajaya.  Kesian ko kan aziah huhuhu.  Yela ni first time bos belanja kat luar.  Nak la buat cerita.  Belanja pulak tu kat tempat best gitu…

Bos belanja sempena 2 orang pegawai bawah Bahagian kami bertukar.  Sorang sambung belajar dan sorang bertukar bahagian lain.  Apa salahnya bos dah jemput suruh joint huhuhu…

 

 

Kat atas tu antara menu yang bos order untuk kami-kami…  Tom Yam seafood, siakap stim halia, butter prawn (hohoiiii), ayam celup tepung kot (sedap juga) dan sayur kailan ikan masin kot…

Apa pun kami makan sehingga senak perut.  Maknanya makan sehingga perut kenyangla kan..  Pinggan yang pastinya licin.  Secara keseluruhan makanan yang dihidangkan di Kelab Tasik Putrajaya adalah ok.

 

Ni makanan yang masuk pertama kali dalam pinggan aku ye….  hahahaha  belum lagi yang round 2 round 3…. 🙂

 

Alhamdulillah perut kenyang dan suka hati…

Kepada boss… silalah belanja lagi ye…

(Berani ke ko aziah oiii cakap macam tu…ngeeehhh)

Related posts

Leave a Comment