Set Penyusuan Shaklee Lengkap

SET PENYUSUAN SHAKLEE LENGKAP

Pada masa sekarang, kesedaran penyusuan penuh ibu kepada anak-anak semakin meningkat.  Di dalam tempoh penyusuan, bermacam-macam juga dugaan yang perlu di tempoh ibu-ibu demi anak masing-masing.  Bagi membantu ibu-ibu di dalam proses penyusuan kepada anak-anak anda saya cadangkan anda mengambil Set Penyusuan Shaklee Lengkap.

Jangan risau jika anda mengambil dan mengamalkan set ini saya pasti keinginan ibu untuk menyusu anak secara efektif akan terbukti keberkesanannya.  Lagipun telah banyak kesedaran ibu-ibu untuk menyusu anak dengan susu ibu.  Kebaikan susu ibu kita telah sedia maklum di mana ia lebih baik untuk tumbesaran anak anda.

 

PENGALAMAN SAYA

Untuk pengetahuan saya mempunyai 2 orang anak.  Tapi, anak-anak saya dah besar panjang.  Peluang untuk memberi susu menggunakan Set Penyusuan Shaklee Lengkap ni tak dapat saya gunakan.  Hari tu ada juga berangan semasa saya mengandung setahun yang lepas.  Tapi tiada rezeki bagi saya.  Tak apalah.  

Tapi jangan risau.  Jika anda ibu yang menyusu dan terjumpa website ini,  saya akan beri kepada anda panduan lengkap mengenai set penyusuan shaklee ini.  

Panduan ini akan saya berikan secara PERCUMA khas bagi pelanggan yang membeli dari saya.  Set ini juga adalah selamat bagi ibu dan bayi anda.  Jadi saya perlu tekankan kepada ibu-ibu supaya bijak di dalam memilih supplement dan vitamin untuk kesihatan diri sendiri dan juga anak tersayang.

 

 

APA YANG ADA DI DALAM SET PENYUSUAN SHAKLEE LENGKAP?

ESP

ESP adalah protin soya terbaik dalam bentuk serbuk. Ia melancarkan pengaliran susu. Mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Anak juga membesar mengikut kadar tumbesaran yang memberangsangkan.

 

VITA-LEA

Mengikut kajian setelah bayi berusia 6 bulan, kandungan zat besi dalam susu ibu menurun. Pengambilan Vita-Lea dapat membantu mengekalkan kandungan zat besi yang diperlukan

 

ALFAFA COMPLEX

penggalak susu utama. Menjadikan susu lebih creamy kerana kandungan lemaknya dan menjadikan anak cepat kenyang. Ibu juga mudah lawasdan anak tidak kembung

 

OSTEMATRIX

sumber kalsium magnesium. Mengekalkan paras kalsium dalam darah  dan mengelakkan susu merudum semasa haid. Memberi rasa segar berpanjangan. Bantu kekalkan tenaga

 

VITAMIN C

meningkatkan imunisasi ibu. Bayi yang minum susu ibu juga mendapat manfaat imunisasi dan meningkatkan antibodi anak. Luka juga ibu cepat sembuh

 

 

set-penyusuan-shaklee-lengkap
Set Penyusuan Shaklee Lengkap

TESTIMONI SET PENYUSUAN SHAKLEE

 

Set Penyusuan Shaklee lengkap
Stok EBM ibu bertambah dengan mengamalkan set ini

 

 

 

 

 

 

Set Penyusuan Shaklee Lengkap
Kegembiraan ibu teserlah apabila menggunakan Set Penyusuan Shaklee

 

 

Set-Penyusuan-shaklee-lengkap
Pengguna ini mengamalkan ESP dan Alfafa

 

Dah baca info mengenai Kandungan Set, testimoni sudah, jadi macam mana?  Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai set ini atau ingin terus membeli dari saya?  Boleh je.  Jangan risau… Jika anda membeli dengan saya, saya akan beri tips dan semua mengenai Set ini.  Saya doakan yang terbaik untuk ibu dan anak supaya lebih sihat dan bahagia.

 

Oh, ya.  Selain itu anda boleh menambah sedikit pembacaan di halaman bertajuk Makanan Untuk Memperbanyakkan Susu Badan.  

 

Jaminan saya jika anda membeli Set Penyusuan Shaklee Lengkap ini, anda akan berpuas hati.  Selamat mencuba dan berjaya.  Untuk maklumat lain, anda juga boleh melawat di halaman Babycentre di mana banyak pengetahuan mengenai bayi anda boleh dapatkan.

 

 

 

 

Related posts

3 Thoughts to “Set Penyusuan Shaklee Lengkap”

  1. […] yang telah saya senaraikan di atas, saya juga ingin mencadangkan kepada ibu-ibu supaya mengambil Set Penyusuan Shaklee Lengkap untuk memperbanyakkan lagi susu ibu.  Di samping itu, di dalam set itu juga saya percaya susu […]

  2. […] segi penghasilan susu yang lebih berkualiti dan baik bagi bayi anda. Saya cadangkan kepada anda Set Penyusuan Shaklee di mana telah terbukti keberkesanan di dalam membantu ibu […]

  3. […] amalan harian.  Ramai sedia maklumkan ESP bukan hanya untuk kulit tapi banyak khasiatnya kepada ibu menyusu, mereka yang ingin kuruskan badan dan juga kepada ibu […]

Leave a Comment