Jom Joint Program Kurus Terhebat Abad Ini

Jom-Joint-Program-Terhebat-Abad-Ini

“Jom Joint Program Kurus Terhebat Abad Ini”

Hai…Assalammualaikum

Nama program hebat ini adalah 

Program Now Everyone Can Kurus(NECK)

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

PROGRAM APA TU?

Ia merupakan satu program untuk mereka yang ingin kuruskan badan dengan sihat.  NECK merupakan program coaching yang terhebat yang saya jumpa, sertai dan rasakan keberkesanannya.  Program ni adalah merupakan satu program coaching secara online selama 60 hari.

Walaupun di luar sana banyak program coaching online untuk kuruskan badan, tetapi saya tetap memilih Program Now Everyone Can Kurus(NECK).  Ini kerana saya sudah merasakan kehebatan coaching group ini.  Sekarang saya telah menjadi salah seorang crew di dalam program Now Everyone Can Kurus(NECK) ini. Sebab apa saya kata HEBAT? Kalau nak tahu anda kena JOINT untuk sertai kami.  Anda sendiri akan faham dan merasi kehebatan program ini.

MANA SAYA DAPAT TAHU PROGRAM NI?

Saya tahu program ini melalui seorang rakan yang telah menyertai program ini terlebih dahulu dari saya.  Saya lihat perkembangan beliau dalam menyertai program ni melalui sharing beliau di FB. Mana boleh jadi dia dah kurus.  Saya?  Alamak, masih GEMUK!

Kemudian saya dengan hati yang nekad PM beliau mengenai program Now Every One Can Kurus(NECK) ni. Dalam program ini, terdapat seorang coach  dan beberapa orang crew yang akan memantau segala pemakanan dan aktiviti.

Saya joint program ni semasa Batch 11.  Kemudian saya joint untuk kali kedua Batch 16 adalah untuk memaintain berat dan mendapatkan stamina yang lebih hebat.  Sekarang Oktober 2016 dah di mana dah 21 batch untuk program ini. Bayangkan berapa ramai yang telah kami bantu untuk mereka kurus dan sihat.

 

APA KELEBIHAN PROGRAM INI?

Secara keseluruhannya, saya katakan program Now Every One Can Kurus (NECK) ini amat bagus.  Kerana apa?

PERBANDINGAN PROGRAM NOW EVERYONE CAN KURUS DENGAN PROGRAM YANG LAIN

 

PROGRAM NECK PROGRAM XXX
Tiada yuran terselindung Yuran terselindung
Penekanan terhadap amalan pemakanan yang sihat Tiada penekanan terhadap pemakanan sihat
Pemantauan 24 jam sehari Tiada pemantauan
PERCUMA kelas kalori Perlu menghadiri kelas
Tengahari WAJIB nasi Nasi adalah MUSUH
Support group yang efektif walaupun batch telah tamat Tiada support group

 

Asyik cerita mengenai program ini sajakan. Jom tengok perubahan saya semasa menyertai Program Now Everyone Can Kurus ini.

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini
Boleh tengok perbezaan pipi saya sebelum program dan selepas program. Hilang pipi pau
Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini
Perbezaan 65kg ke 54.4kg

Ini berat yang saya perolehi semasa Batch 11

Dalam Batch 11 saya bermula dengan berat 65kg.  Sebelum masuk ke group besar, saya duduk di group kecil dahulu.  Di situ saya menyesuaikan diri dengan menjaga pemakanan dan senaman sikit-sikit.  Walau bagaimana pun bagi membantu penurunan berat badan saya juga mengamalkan supplement.

Sebelum mula berdiet, anda mesti sediakan diri dari segi fizikal dan mental.  Sebelum masuk group rasmi, saya dah turun dari 65kg ke 61kg. Dalam hati senang je rupanya nak diet ni.  Selama ni aku diet turun 1 kg naik 3kg.  Seksa rasanya.  Sebab apa? Sebab nak kurus tapi ilmu tiada.

TESTIMONI PESERTA YANG BERJAYA

 

Jom-Joint-Program-Kurus-Hebat-Abad-Ini

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

Jom-Joint-Program-Kurus-Terhebat-Abad-Ini

Ada rasa tercabar dengan testimoni di atas?

Kepada anda di luar sana yang inginkan hidup sihat dan inginkan kesihatan yang menyeluruh jom join program ini.

Jangan banyak alasan dan kata-kata negatif di setkan di minda anda. Anda MAMPU mengubah diri anda sebenarnya.

Jika anda joint Program Now Every One Can Kurus ini, saya doakan anda berjaya kurus dan sihat.  Anda akan gembira dengan pilihan bijak anda sendiri.

BERMINAT?  CEPAT HUBUNGI SAYA UNTUK BATCH SETERUSNYA

calling-number

 

Related posts

3 Thoughts to “Jom Joint Program Kurus Terhebat Abad Ini”

  1. […] ya,  jangan lupa JIKA berminat, anda boleh joint Program Now Everyone Can Kurus.  Saya jamin anda akan kurus dan sihat.  Ramai yang telah kami bantu.  Jangan berlengah  dan […]

  2. […] daripada itu jemputlah joint Program now everyone can kurus bagi tujuan mencegah obesiti.  Dalam program ini kami terapkan pemakanan dan gaya hidup sihat.  […]

Leave a Comment